onsdag, januari 07, 2009

Lite spirituellt sådär

Fiskarna Horoskop 2009
Turen kommer till dig under 2009. Du lyckas med allt. Det gäller att börja året på rätt sätt. Om du gör det kommer hela året att ge framgångar. Det gäller dock att tro på dig själv och göra nödvändiga förändringar. Turen är med dig under året, men du bör ta chanserna. Många fiskar kommer att uppleva kärleken under 2009. Hälsan är god och du kan under året lösa dina hälsoproblem.

Så är fiskarna som vuxen
Livsinställning: Känsligheten har sina fördelar så klart. Du är alltid mån om andra och du är alltid trevlig. Andra människor gråter på dina axlar och berättar för dig vad de känner och vad de går genom. Du bör trots allt undvika problematiska människor eftersom du är redan utmattad av ditt eget känsloliv.
Karaktärsdrag: Du har en rik fantasivärld. Allt som kan hjälpa dig att skapa en illusion - foto, dans, film, m.m. är något som gör dig starkare. Du förstår design eftersom du är en mästare i att skapa illusioner. När du är ledsen - varför inte gråta. Andra älskar dig eftersom du är så snäll. Det som är naturligt för dig måste andra lära dig - "Vänlighet är det bästa som finns i världen."

Inga kommentarer: