onsdag, juli 21, 2010

att inte sova

Efter att jag slutat kom Julia förbi och vi begav oss mot konsum för att inhandla korv, dricka, marsmahlowawowososa (nej jag vet inte hur man stavar det) och kex. Sagt och gjort.
Sedan tog vi våra vita springare vidare mot destiation mitt hem där vi efter några dispyter med grillbricketterna, tändaren, tändvätska och lite kvistar tillslut fick igång något som skulle duga för att grilla korv och marsmahlowawowososa..
Ja.
Så satt vi där ute bland myggen och åt korv med ketchup och dessa vita fluffiga godsaker ihop klämda mellan två kex. Helt fabulös middag måste jag säga, med ännu mer fabulöst sällskap!
Med proppmätta magar drog vi vidare till Julia där vi fortsatte chillkvällen med temat Nostalgi. Såg ett par avsnitt av Eva och Adam och sedan även filmen Eva och Adam - fyra födelsedagar och ett fiasko.
Anton kom och joinade efter ett tag så vår chillkväll slutar som de oftast slutar hos Julia: vi sitter och pratar barndomsminnen, mobbar Anton och skäms över alla dumheter vi pysslat med under våra barndomsår. Mysigt!

Aja. Nu; sömn. Imorgon; jobb och paltmiddag hos farmoudern!

Inga kommentarer: