onsdag, mars 05, 2008

En rosa, lullig historia.

Del 2.

-[Irla skriver]-
Elliots popularitet sprider sig som en löpeld bland Solvindens tonårsflickor. Var man än går hör man imiteringar av hans genombrotts-replik "Jag har en fisk i skon. Vänta ett tag" (Den låter förskräckligt udda men i rätt sammanhang är den dråpligt rolig!) Att Elliot har glimten i ögat hela filmen igenom och sätter sin roll perfekt, gör det såklart inte lättare. Inte ens Molly, som alltid påstått att hon aldrig i hela-vida-världen kommer att bli kär, suckar kärleksfullt varje gång Elliots namn kommer på tal. - Vilket är ungefär jämt, så kort sagt suckar Molly 24/7. -
Det blir en väldigt rolig pantomim, babblande tonårsflickor och Molly, som med sin basröst sitter och suckar långa lugna suckar. Som en bas ungefär.
Senast idag i klassrummet, då vi satt och väntade på att Professor Krank skulle komma, uppspelades den ytterst roliga scenen. Några tjejer, Lenita och Natascha drog Elliots replik "Jag har en fisk i skon. Vänta ett tag". Två röda sekunder senare hade snacket spritt sig och även nått Molly som satt och suckade i takt.

1 kommentar:

Urban sa...

Gosh, vad fina namn du kommer på! Jag har alltid problem med namn...

Asbra! <3