onsdag, september 08, 2010

Beslutsångest i vanlig ordning

Jag brukar inte syssla med outfits på min blogg, men det är diploma ceremony väldigt snart och jag kan inte bestämma vad jag ska ha på mig. So people (eller snarare: klasskamrater I guess) hjälp mig välja.





Den klassiska handen-vid-midjan posen dök upp helt oväntat. Brukar ju inte pyssla med sådant direkt heller. Men, låt gå för denna gång.

(och snälla kommentera. Det blir så fasligt pinsamt för mig annars. Heheheehhehe)

5 kommentarer:

Frida sa...

Hahaha, vilken grej alltså! Tänk om man dessutom skulle flytta ned till Stockholm, då det är nog exotiskt att man talar med norrländsk betoning.

Det känns lite som ett i-landsproblem. Eller i-byproblem, rättare sagt. De enda som verkligen kan bondska nu är sådana i småbyarna runt omkring Piteå.

Malin sa...

Den andra klänningen, den gråa, med fina halsband till!

Jennifer sa...

1an eller 4an :)

Marika sa...

Jag tänker 2, 3 eller 4. Motiveringen lyder så här: 2: an är klassiskt fin. 3:an passade henne så himla bra! Och den kändes lite retro... ^^ 4:an var förträffligt trevlig! Den hade mest färg och det var väl det som till en stor del fångade mig. Jag älskade den första också och det är ju din stil också, men då kanske det vore lite ovanligare med en klänning. Eller?
Personligen säger jag 2, för jag gillar det klassiska.

sofia sa...

Jag gillade kjolen, jättefin!