torsdag, april 01, 2010

Strimmor

Vi anlände hemma med bröderna vid halv ett inatt. Satt uppe och pratade lite och gick sedan och la mig. Har sovit helt okej men inte bra. Männen i huset är uppe i stugan första vändan nu för att lasta av grejer, skotta upp vägar och dylikt. Jag är hemma och packar, mamma är hos mormor.

Och jag börjar bli mer och mer säker på att det spökar där kring mitt rum. Alternativt att jag går i sömnen. Det gäller lamporna; inte bara en eller två gånger har jag varit med om att en lampa som tidigare varit släckt plötsligt har tänts då jag lämnat rummet för 5 minuter. Och varje gång har rummet varit tomt.
Igårkväll när jag gick och la mig lämnade jag lampan på skrivbordet på, la mig i sängen, tittade på tv och när jag kände att jag var påväg att somna stängde jag av tvn. När jag vaknade imorse lyste lampan i fönstret och lampan på skrivbordet var släckt. Frågade resterande familjemedlemmar men ingen har varit inne i mitt rum och mixat med lamporna.
Kanske är det så att jag börjat gå i sömnen. Kanske är det därför jag sovit så förhatligt dåligt den senaste tiden. Men lite otäckt är det allt, varesig det gäller dead people eller att jag traskar omkring på nätterna utan att vara medveten om det. Jag tror båda alternativen skrämmer mig lika mycket.

2 kommentarer:

Elena sa...

Läskigt!!

Alltså. En cyniker är ju ändå en sådan som ser på allt, precis allt extremt negativt. jag tycker i alla fall inte att jag är sån.

Ha en trevlig stugvistelse!!

Urban sa...

Det kan ju vara problem med sladdarna också.

Men hoppas på ett spöke, det vore ascoolt! Hälsa från mig i så fall :D