tisdag, augusti 09, 2011

en fredag

En fredag eftermiddag för ett par veckor sedan anlände Elena på busstationen. Vi surrade på ett tag, gick och handlade och sedan skulle vi fördriva tiden innan Julia kom mer mot kvällningen. Så, vi fördrev tiden med en liten upptäcksfärd och hamnade på en äng.Mot kvällen kom Julia och då åkte vi upp till stugan. Har inga bilder från resten av den eftermiddagen. På lördagen åkte vi båt! Här är jag i en något elvis-inspirerad frilla orsakad av blåsten.




Här är Julia! Söt som vanligt.Och här är Elena som grimaserar. Som vanligt.Sötisar!Sedan var det dags för grillning. Julia agerade grillmaster.Sjukt gott.Ännu en grimaserande Elena.På eftermiddagen packade vi ihop och åkte ner på byn igen. Julia och Elena åkte vidare mot Luleå och jag bytte helt enkelt bil och åkte upp till stugan igen, fast med mamma och pappa. Här är lite fint kvällsljus.


Det var allt! Idag mår jag inte så bra med huvudvärk och en väldig trötthet. Har haft ont i huvudet hela natten och det har hållt i sig under dagen. Tänkte att en liten promenad skulle få de att släppa men inte det. Befarar migrän. Ska nog sova ett tag. Är typ död.

Inga kommentarer: