torsdag, juni 30, 2011

många bäckar små

Jag ska absolut inte klaga på denna värme - för jag tycker den är underbar - men efter två dagars introduktion på nya jobbet där det går åt extreemt mycket energi då man ska fokusera och lära sig allting nytt, samt då man endast sovit ca två timmar(vilket lägligt nog var ca 16 timmar sedan) bidrar inte värmen till någon sorts klarhet i knoppen ö.h.t. Är virrig, snurrig, darrig, stirrig. (Qouting mössen i Askungen). Vandrar omkring här hemma som ett annat åbäke med röda ögon och halvöppen mun. För trött för att tänka, för varm för att göra något vettigt alls.
Skall därav fortsätta att googla tårtrecept och blinka frenetiskt för att inte falla i sömn just där jag sitter.

Ajökens! :)

tisdag, juni 28, 2011

"I've been busy" "Doing what?" "Kinging"

Här kommer en hel radda av vad jag har haft för mig sedan slutet av maj. Det är Kroatien, Balen, Studenten och sedan ungefär två veckor av feber, hosta, halsont och huvudvärk i stugan. Enjoy ;p

måndag, juni 20, 2011

Student 2011

Jag har faktiskt tagit studenten om än det inte märkts särskilt mycket här på bloggen. Det var en olidligt varm dag och med mössan på huvudet blev det absolut inte bättre.
Var en finfin student i alla fall, och en finfin studentskiva med släkten dagen därpå.

Nu ska jag åter försvinna bort ett par dagar och hoppas på att bli frisk. Har åkt på samma förkylning som alla andra och är full i feber, hosta och bakterier. Så. Ciao!

torsdag, juni 09, 2011

imorgon

Exams; check
Studentresa; check
Studentbal; check
Studentflak; check
Student; Nära nu alltså!

Okej. Imorgon smäller det. Idag har vi pyntat vagnen. - Blev lite viller valler, först stan, sedan Heden och sedan Sävast. Men allt löste sig till det bästa och vi fick ihop det hela tillslut.
Morgondagen kommer vara fullspäckad så jag ska ta och gå och lägga mig.

Studenten imorgon, tänk att det kom ändå! yeah!

måndag, juni 06, 2011

Lite från balen

Bilder från Kroatien och från balen är ännu under bearbetning. Men lite så här såg det ut i Croatia iaf:

fredag, juni 03, 2011

Inatt har jag sovit som en död. Jag vaknade vid 6 tiden och var klarvaken, insåg att jag hade flera timmars sömn framför mig och somnade fort om. Vaknade vid nio av att telefonen ringde och var halvt medvetslös när jag pratade med mamma om val av smörgåstårta och vanlig tårta till studenten, och sedan dog jag en stund igen.
Har behövt två tupplurer under dagen för att få ihop ork att ordna allt inför morgondagens bal.

Måste dock ge en eloge för min wunderbara mamma som färgat mitt hår nu in på sena natten. She's lovely. The best. Puss!

Nu ska jag föna håret och sedan sova.

Nighty!

fredag

Kom hem från en 10 dagars klassresa igår. Klev upp 03.00 torsdag morgon och var vaken fram till ca 21.30 då jag dog i sängen. Har sovit som en död fram till klockan nio, så nästan 12 timmars sömn fick jag ihop. Ska sysselsätta mig med diverse förberedelser inför morgondagens bal idag och göra allt jag kan för att inte återvända till sängen och somna om. Hade varit fullt möjligt :)

Puss!