fredag, april 30, 2010

Tillägnat Jennifer Mås

eftersom karma slog tillbaka kanske du behöver nåt som gör dig glad ;)

för att varken jag eller min bror har ett liv

Kulkul parodier på Lady Gaga. (Låt er inte luras av hur videorna ser ut i pausat läge). They are fuuuuuuuuuuuuunny.


nah

Känner mig trött och seg idag.
Inte så supermycket plugg har blivit gjort men har däremot tagit det lungt och myst på i min ensamhet, väldigt väldigt skönt.
Filmen jag såg var inte särskilt läskig, bara.. konstig.
Så har jag hunnit med en hundpromenad samt ett telefonsamtal with Eläjna.



trötter trötter trötter.

fredag

Jag vet inte riktigt vad jag gett mig in på. Efter att jag lämnat av Karin på busstationen (och räddat henne från att missa bussen) drog jag till konsum och hyrde en film. En skräckis, en thriller! Woa.
Ska utmana mig själv och se den all alone mitt på ljusa dagen. Det borde väl ändå gå helt okej, right? Förhoppningsvis är den skitdålig och inte alls läskig.

Sen ska jag göra biologi och historia, samt läsa ut stolthet och fördom. Plugg plugg plugg. Och huvudvärk.

torsdag, april 29, 2010

nu är de kväller

Så då var torsdag över. Imorgon är det fredag och då tänker jag inte komma till skolan.

Jag fyndade en hel del på stan idag, dock inget av det jag tänkt; varken kjolen, tröjan eller örhängena. Inhandlade dock en annan kjol, en annan tröja, ett par shorts, nagellack, ett par andra örhängen samt en klänning. Goodie. Har också införskaffat lite pengar på mobilen för ovanlighetens skull, men detta ledde såklart till att jag för tillfället tappat bort den.. aja, den dyker väl upp snart.
Med tanke på snart..
snart dyker Karin upp och spenderar natten här. Har redan bäddat och gjort finefint och hoppas på en mojsig kväll med mycket tjejsnack och fnitter. Yeho. :)

I övrigt har dagen varit bra förutom att min kycklinmacka var lite liten.

Och bara för att göra det hela rättvist:
Elena lider också av sådandär kronisk diarre. Och adhd. Möjligtvis har hon också en skruv lös. Men det har inget med min hämnd att göra, det är bara en allmänt erkänd sanning. ;)

puss

torsdag

Slutade efter psykologin idag (ca. 11.30) och har sen dess ätit lunch, lekt ute i solen med en studsboll och härliga människor samt suttit i datasalen och väntar på att kemisterna ska kemista klart. Sen blir det att äta middag på stan (jag ska ha mig en kycklingmacka!!) inhandla lite grejs, kolla the mercimerdemoproject som spelar på café CQ och sedan inhandla lite mer grejs eftersom det är tjejkväll. Yeeey. Nice.

Och imorgon har jag bara en lektion, historia mellan 13.00-14.00. Med senaste bussen in är jag här 10.20... 2h buss och 2.5h väntan på lektion.. 4.5 h väntan.. vette fan om jag orkar komma hit då. Det vette fan..

Nu ska jag gå och fräscha upp mig lite, känner mig smutsig efter en timma ute i sol, grus och damm.. pffft.

CIAOCIAOCIAOCIAOCIAOCIAOCIAOCIAO

p.s jennifer mohss har kronisk diarre.. det betyder att hon aldrig blir av med den.. just so u know d.s

onsdag, april 28, 2010

onsdag

Har precis varit ute på en en-timmes promenad med stavarna. Har också kört lite styrke när jag kom hem, så nu känner jag mig hurtig och nöjd. Ska äta Paulun-müsli och ägg snart, samt förbereda lite kläder inför imorgon.
Imorgon...
Imorgon kommer bli en utomordentligt bra dag, hoppas jag iallafall. Har en lektion mellan 10.05-11.3o, sedan slutar jag. Ska trots detta spendera en hel del tid på skolan och försöka få klart biologilabben, historie frågorna, svenskafrågorna och psykologin.. hard work work! Sen spelar the mercimerdemoproject på café CQ, så jag stannar i Boden extra länge, äter middag där (aaaaa kycklinmacka!) kollar på dem, samt chillar runt på stan eftersom det är tjejkväll och extra erbjudanden. Like like.

Sen på fredag har jag en lektion endast, nicenice. Så kanske valborgs spenderas i Boden :) hoppas hoppas.

Nu: müsli och ägg.

saker att göra

Nu snart ska jag ut och gå med stavarna, nice nice. Och sedan, sen blir det en massa plugg. Har bara en lektion imorgon men lär ha häcken full ändå. Nåja, that's IB, I guess..

- History questions
- Biology lab
- Psychology questions
- Swedish questions
- EXTENDED ESSAY
- History IA

tisdag, april 27, 2010

Fan vad snygg kropp hon hade!

vad jag lyssnar på nu


¨

ordbajsning

Efter en dag av total tysthet (ha varit social som ett kylskåp idag) så gick Carro och jag runt på stan och kikade runt i det enorma utbud Boden har att erbjuda ;) Jag hittade en tröja, ett par shorts, en kjol samt en massa billiga örhängen som jag funderar på att köpa @ thursday, då jag äntligen fått pengar och dessutom har gott om tid att prova, fundera, prova om, fundera osv osv. Grreat.
Sen hade jag tänkt göra lite svenska på torsdag samt se om någon av lärarna vet var man kan få tag i planchgrejer till fotoutställningen vi ska ha på välgörenhetsaftonen också.. Och så slutar hela dagen med themercimerdemoprojects spening på café CQ! Wiho. Jag får hämtning i Boden också så för en gångs skull kan jag stanna hela tiden ut, eller iallafall längre än väntat då jag tidigare hade tänkt ta bussen.

Ikväll blir det gym med Julia. Nice nice! Sen ska jag läsa stolthet och fördom, kanske tar det på en gång..

hejsvejs

tisdag tititititisdag

Slutade för snart en halvtimme sedan, som vanligt dagar som dessa får jag spendera en massa tid med att vänta, vänta och vänta på bussen. Carro var dock rar och bjöd in mig hos henne så jag ska kila dit på en stund.

Hade tänkt samla ihop lite vuxenpoäng genom att kolla mailen. Men inga av de viktiga mail jag väntar på hade kommit, men det som väntar på nåt gott. :)

Ikväll ska jag läsa en sjuhelvetesmassa i Stolthet och fördom, hade tänkt läsa ut den till på torsdag då jag har en massa massa dötid och kan göra bort frågorna vi fick. Sen ska jag även hinna gymma med Julia, göra lite matte och ja, antar att det är dags att städa i ett utav de två sovrum jag stationerat mig i.

Nu; destination Carro.
CIAO FOR NAOW!

måndag, april 26, 2010

things to do

Matte - check!
Maila skattkistan - check!
Maila casbilder till Elena - check!
Hundpromenad - check!
Läsa stolthet och fördom/I know why the caged bird sings -

söndag, april 25, 2010

lördag, april 24, 2010

ost

blev som sagt inget fotande, hyrde istället Försoning och gosade ner mig i sängen för att chilla hela kvällen. Blev dock inget av det heller då fanskapet till dator bara jävlades, och tvn med dvdspelare upptagen.. aja, shit happends.

Har för övrigt galen värk i nacke och rygg idag, trots träningspasset. Hum hum. Nu ska jag soooooova, finns ju ändå inget vettigt att göra.

CIAO

jag är inte så social

ligger nerbäddad i sängen och ska strax slå på Försoning. (Ska man vara ensam kan man lika gärna göra det ordentligt!;) Men jag klagar inte, jag trivs rätt så bra i mitt egna sällskap då och då. Människor är lite jobbiga ibland ändå så. ;)

Det blev en cykeltur men inget fotande. Älvsbyn är så jävla fult så här finns inget att fota.

Naow its movietimeeeeeeeeee

s m i l e

Jag har skrivit 1200 ord i EE nu så man kan väl dra slutsatsen att det går framåt. Underbart!!
Känner mig rätt glad och rastlös nu, det är lördakväll vad fasen, men jag ska ta vara på tiden, skriva ett par 300 ord till och sedan måste jag ut och fota för det är så himla fint ute as I speak. Sen kanske jag tar en liten cykeltur också. Bara för att.

Smile smile smile.

Bättre att pissa i stuprännan, än att stupa i pissrännan.

90% muskler men ingen hjärna

Har rätt nyligt kommit hem från gymmet. Det var i princip bara Julia och jag där så vi passade på och var på den delen av gymmet där det finns mycket fria vikter och dylikt, där de stora biffarna brukar hålla till i vanliga fall. Så vi stod framför den där stora spegeln och kände oss coola med våra 5kilos vikter.
Jag bytte dock efter ett tag till lite (eller mycket..) större vikter så jag kunde känna mig ännu coolare, men då blev det ack för tungt .. :(
Jag är en svagis, med andra ord.

Och nu sitter jag och ordbajsar om mindre relevanta saker. Nu ska jag slå upp EE-dokumentet och få något gjort. Jag har hittills inte skrivit någonting. Det suger. Jag suger. Amanda, du suger!
men vid vägen längs bäcken som sakta ledde hem
där är himlen lite närmre för mig
där har tiden gjort en hållplats för oss och allt som hänt
dit kan jag gå och sakna dig
dit kan jag gå och sakna dig

men nya dagar väntar med nya tidsfördriv
och allting liksom kräver mera nu
så ta dina minnen och försvinn ur mitt liv
älskade älskade du
älskade älskade du

filosofi

problemet med Extended just nu är att jag inte är stressad alls. Den ska in på fredag, 4000 ord, jag har knappt skrivit något ö.h.t. Jag har matte att göra, psykologi, svenska, historia, men nej, jag är inte stressad alls och det bådar inte gott. Är jag inte stressad blir allting bara halvgjort.

Jag måste träna upp min självdisciplin, annars lär jag ju förgås!

pepp pepp pepp

Okej, lite omplaneringar då:
Karin hade match idag så vi får stryka får dejt, blir gymmet med Julia då och så den där förbannade extended essay.

För övrigt har jag nog listat ut i vilket universum jag befann mig när Jennifer ringde inatt, funderade ju en hel del på det om jag verkligen sov eller om jag faktiskt var vaken. Slutsatsen är kort och gott att jag var någonstans mitt emellan, men fortfarande inte riktigt närvarande. Aja, random samtal är kul ändå :)

Nu ska jag rensa upp lite här och så ta tag i extended. Åtta sidor kvar, chalalalala!

saturday

Gooooooooooooooood morgon!

Har sovit rätt länge idag, så nu är det bara att vara effektiv för jag ska tamejtusan hinna med massor idag. Först och främst måste jag börja skriva minst ett par 500ord till på min Extended Essay. Den ska in på fredag och jag har 3500 ord kvar. Wooow. Måste bara komma igång med det hela.
Sedan ska jag besöka gymmet Julia någon gång under dagen och så kanske kanske Karin kommer hit ikväll för lite gosemys och italiensk mat. Fasen också att vi inte satt upp eldstaden ännu, det hade varit perfekt.

Nåja. Nu ska man väl börja med något vettigt,
CIAO

fredag, april 23, 2010

Jag far hellre framåt mot min vilja än vänder

Jag sitter här, har sett klart true blood säsong två, har ätit toblerone och städat upp i rummet som varit en katastrof i två veckor nu.

Och så är jag arg. Igen.
Sådär pissigt less och förbannad på ingenting. Jag vet inte var det kommer ifrån!
Har kryssat av en rad med olika möjliga anledningar men ingen stämmer;
pms: nej
dålig vecka: nej
sömbrist: hell no! (11timmars sömn inatt)
stress: icket

Jag känner mig bara sjukt less och vill bort härifrån. Miljöombyte, ge mig lite miljöombyte. Jag vill ha lust att fota, att andas djupa andetag i solen och le, att se något nytt, att slappna av.
Hela kroppen skriker efter att få komma här ifrån. Ge mig nåt nytt, för guds skull. Jag får ångest!


Lyssnar på Lasse och trallar med.
Här finns inget att göra, så nu avlägsnar jag mig!


Var jag så lite värd att det inte ens var värt att bry sig om att maskera dissarna?
jag ids inte fixa klart layouten nu.


Nu ska jag äta toblerone och se true blood.
That's why I love Friday afternoons, and thats why they are sacred for me ;)

I wonder

Kom hem redan tre denna fredag, underbart! Rara Carro gjorde den bättre med najsiga upplysningar om Isabel Allende-böcker på röda korset för 10kr/styck. Very good!
Annars så gjorde jag sällskap med Marika en stund på byn innan hennes skjuts anlände, sedan cyklade jag hem i motvinden för att placera mig i soffan framför tvn och här har jag suttit sen dess. Är fruktansvärt trött.


Ikväll ska jag äta toblerone och se true blood. Imorgon blir det gym med Julia, EE-skrivande och sen kanske Karin kommer och spenderar natten här. Mojsigt mojsigt!


PUSS på alla rara

torsdag, april 22, 2010

fasen

Ligger i soffan och fryser samt har huvudvärk. Ska ta en huvudvärkstablett och VILA. Blir därför inge träning ikväll. Fasen.


yeyeeyeyeyeyeyye

äckligt

Just nu ligger en hel hög med beiga, slemmiga salmonellasmittade klumpar i en stekpanna jag har på spisen. - Just det, jag steker kyckling.
Vart lite felberäknat så jag har en hel hög med kyckling. Hur kommer det sig att det alltid blir mer så fort man skivar något? .


Det var allt för mig.
Jag gillar mat.

BAJ!

onsdag, april 21, 2010

bajs

Skoldagen började trist men slutade muppigt. Det var sköjj.

Kom hem tidigit vid halv fem, sov på soffan hos farmor tills mamma kom och vi for till konsum, handlade, åkte hem, var grinig, åt mat, segade i soffan och försökte mig sedan på de förbannad andragradsekvationerna och deras motherfucking axis of symmetry. (Läser lite extra matte parallellt nu så jag inte failarexams.. kuuuul Amanda, där har du beviset på att du är efterbliven på riktigt.) Jag fattar ingenting. Inte ens det jag trodde att jag förstod förstår jag inte. Detta ledde såklart till en flopp så nu ligger jag är och tycker synd om mig själv.
Finns så klart människor som har det värre men just nu tycker jag synd om mig själv. Jag har gett upp för stunden men tar tag i det igen imorgon.


Och just det, sa jag att jag har pms?
Kanske är det the major reason till varför mitt humör bokstavligen är en jävla berg och dalbana förtillfället.

tisdag, april 20, 2010

Eggs

Nu mina damer och herrar, är det äntligen dags att se det där förbaskade avsnitt nummer åtta av true blood. Som jag längtat.
Till det avnjuter jag ett ägg samt lite fil och Pauluns müsli. Passar ju prima till blodsugande vampyrer.


Gjorde några tafatta försök att stretcha efter gymmet idag. Gick inte så bra, är redan stel som ett jävla kylskåp. Antar att har man hela liver struntat i stretching går det aldrig att börja. Eller så är jag bara jävligt lat. Tippar på det sistnämda.


Gonatt kära människor!

obs !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag ska ändra färger på bloggen snart. Fick något litet infall där före påsk och kände mig sugen på påskfärger. Det är jag inte längre.



INTRESSEKLUBBEN ANTECKNAR

donkey

Är påväg att ta emot avsnitt åtta nu, hurrey.

Kände mig fruktat less på att äta rester så jag tog och lagade lite egen mat när jag kommit hem. Kyckling i kokosmjölk samt nuuuuudlar och svamp. Mmumma!
Nu ska jag chilla i soffan (pga huvudvärk, trötthet, pms) sen ska jag och gymma med Julia ( :D :D ) vid sju och efter det blire true blood, förberedning inför morgondagen och sen sova.



Imorgon ska jag minsann inte vara lika skabbig som jag var idag. Fy!

måndag, april 19, 2010

Houston, we have a problem

Tänkte bara påpeka att jag står på knä framför datorn just nu (det står på ett bord). Och jag har fastnat här. På knä. Jag är för trött i låren för att orka ta mig upp.


Återkommer med hur jag ska lösa det hela.

jase

Har gått en 50minuters promenad med stavarna. Har rivit upp ett pluttelitet sår på hälen som svider supermycket. Har tränat magen tills jag tog och sedan gjort utfall så nu rycker det i alla småmuskler i benen.

Ska duscha och sedan..... chilla? Läsa.

Elena säger: sluta retas! "Okej" och så slutar man inte :pPpPPP

Det är varmt ute och jag har inte överdrivet mycket att göra så nu tar jag en prommis med stavarna och förbränner kalorier, förbättrar konditionen och får CAS. Lalalalalalalalalalalala.Förövrigt summerar rubriken dagen rätt så bra, tycker jag.

söndag, april 18, 2010

Jag sitter rätt nära skärmen på datorn och läser nå grejer på google.
Pappa: Varför har du inte glasögonen på dig?
Jag: För jag behöver dem inte, inte på så här nära håll.
Pappa: Varför sitter du tre centimeter från skärmen då?
Jag: För att jag ska se vad det..... står.

meh

Vi har absolut noll grönsaker i det här huset just nu. Hur fasiken då ska jag kunna äta mat a la GI ? va, va va? Bara käka en massa tonfisk utan nåt till? Hugha.

Jaha. Får väl äta nå pasta eller nåt då.

Extended @!!*%& Essay

Jag har suttit i drygt en halvtimme och stirrat på ett dokument. Jag har fört in ett citat samt en konstigt uppbyggd meningen a la femteklassare.
Man borde ju tro att om man verkligen försöker så går det framåt men sanningen är den att det faktiskt går bakåt. Det blir bara sämre och sämre ju mer jag skriver och mitt huvud är TOMT. Jag bryter nog nu, äter lite lunch, gör lite matte och så kanske det funkar bättre sen. Let's do it.

Extended jävla essay

För ca 36minuter sedan sa jag att jag skulle börja skriva på min EE. Jag har läst bloggar och inte ens tryckt fram dokumentet.


Nu gör jag det. Wish me luckkkkkk!

Söndag

Tog en inte lika lång sovmorgon idag och klev upp vid halv tio. Har ätit frukost (massa frukt samt en macka) och sett på värdelösa program samt duschat. Ska börja skriva lite på EE nu och göra lite math (behöver färska upp minnet bara för att) sen ska jag även hinna städa, gymma och läsa I know why the caged bird sings idag.


Jag tror jag glömde mitt headset på skolan i fredags. Hur ska jag nu överleva konditionsträningen?

För övrigt fick jag aldrig tag på Emil igår och då heller inte de fyra sista avsnitten av true blood. Nåja. Jag överlever nog.

CIAO

lördag, april 17, 2010

and yet so far

And guess what. Det visade sig just att jag inte sett de fyra sista avsnitten av True Blood säsong två! Emil hann kanske inte föra över alla. Och, in fact, det är ju underbart! Om jag bara får tag i Emil så han kan skicka de sista avsnitten har jag kvällen räddad, heh.Great =)


Nu ska jag läsa lite I know why the caged bird sings samt Stolthet och fördom. Sen ska här städas och ätas och chillas och hoppas hoppas jag får tag i Emil så jag kan avsluta säsong två.


BAJJ!

hje

fredag, april 16, 2010

oh what a night

Har spenderat kvällen hos Malin med ett par finfina flickor. (Insidan hos dem är vacker iallafall. Vad gäller utsidan får vi nog dra en slutsats imorgon då bilderna lagts upp på facebook.)
Vi har iallafall surplat i oss en kryddstark soppa, snaskat nötter, druckit alkoholfria martinis (eller nåt liknande.. inte för att alkoholen behövdes direkt), diskuterat olika termer för ordet bajsa (kacka, bubba, lägga en kabel.. osvosv), listat fem saker man associerar med ordet sex, skrikit litegrann, skrattat litegrann och flummat rätt så mycket.

Förövrig ligger Irak i Europa och och både Carro och jag använder termen "lägga en kabel" rätt så flitigt.

Nightynight, don't let the bedbugs bite.
(Puss på er fina människor. Är glad att jag har er, ni är fy så awesome!)

torsdag, april 15, 2010

stop

Hade tänkt ut och springa idag, alternativ en promenad iallafall. Tror jag skiter i det och kör lite situps och sånt där.
För övrigt hatar jag telefonförsäljare och sådana där som ringer och gör markandsundersökningar. Helt omöjliga att bli av med!

onsdag, april 14, 2010

tisdag, april 13, 2010

"nicole is going to kill me"

Nu ska jag ut och gå, möjligtvis springa. Det är svalt ute, asfalten är framme och jag har bra musik på telefonen.

måndag, april 12, 2010

jag ska nog lyssna på lite musik och sedan somna. imorgon vill jag vara på gott humör

trä

Jag tror inte längre det är bara Elena som är bipolär. Efter dagen idag så överväger jag om det inte gäller mig också.
Jag har pendlat från att vara gråtfärdig och gnällig på morgonen till att vara på hyffsat okej humör under dagen, rätt glad och nöjd när jag kom hem, sedan även väldigt pratglad och social då pappa kom hem, så var jag på helt okej humör resten av kvällen, pappa och jag for ut och övningskörde, vi kom hem, jag kände mig munter och social och satt och pratade med mamma i soffan och sen bara pang så blev jag svinförbannad på allting i min närhet. Bara sådär plötsligt!
Jag har aldrig varit med om en sådan vändning förr. Och jag har nog aldrig kommit upp i så mycket ilska på så kort tid.
Allting, verkligen allting irriterar mig. Och det skrämmer mig.

Men det är vår nu. I guess it will pass. Hopefully.
Kanske är jag bara missövd och har pms, det är inte helt omöjligt.
Letar kläder inför imorgon och ska gå och lägga mig snart. Har varit och övningskört ett tag ikväll - det går framåt! Annars så... nä. Gonatt!

söndag 13.3.99

Bibliotekarierna på skolans bibliotek hade sänt efter ett par böcker åt mig inför min history IA. Har nu 6-7 böcker samt ett par 3-4 artiklar. Det måste tamejfan räcka. Dessutom har jag ju tillgång till någon som är väldigt insatt i det jag ska skriva om, så detta borde ju gå vägen! (Peppar peppar ta i trä.) Jag vågar inte hoppas på för mycket men jag lägger mitt hopp på intervjuen med författaren och att jag där kan få ett relativt övergripande svar på min research question så jag vet vad jag ska söka efter när jag börjar läsa de uråldriga, blekta, orange-beiga ihoptejpade böckerna.

För övrigt ska jag race-läsa I know why the caged bird sings samt Stolthet och fördom. Pheeew.
Det är mycket nu, men det är vår, så plötsligt blir det mesta mycket lättare! :)

Obs! Med risk för överdrivet klagande

När jag vaknade imorse snurrade det helt galet i skallen på mig. Det har hänt förut så jag antog att jag bara var extra trött och att det skulle gå över då jag klivit upp och duschat osv. Men, denna gång var så inte fallet och jag är fortfarande snurrig i huvudet. Lite mindre, ja, men det finns fortfarande där.

När jag hade fönat håret skulle jag lägga undan hårfönen och lyckades i samma veva slå ner en ask full med pluttesmå örhängen som spred sig över golvet framför mina fötter. Även hårfönen som jag lagt ostabilt ovanpå tvn föll ner med en smäll. Jag har redan kraschat den en gång tidigare så jag antar att sprickan från det fallet blivit ytterligare lite större.
Iallafall skulle jag ta och plocka upp alla dessa saker från golvet men så fort jag böjde mig ner snurrade det ytterligare lite till i huvudet på mig, så jag nöjde mig med att, från nerhukad position, lägga upp hårfönen på tvn (örhängena ligger kvar på golvet. Får ta itu med det när jag kommer hem). Den trillade direkt ner i famnen på mig, tack och lov.
I all denna misär (så kände jag då, lite överdrivet ja.) kände jag mig ytterst uppriven, yr och trött och gnuggade mig lite tafatt i ögonen, så som vanligt folk gör då dom är trötta. Jag hade dock helt glömt bort att jag precis sminkat mig med tre olika ögonskuggur (varav en var svart och fungerade som eyeliner) samt ett par lager mascara. Jaha. Så plötsligt såg jag ut som en panda - alldeles svart och gormig runt ögonen. Jippie yey. Och ingen sminkborttagning fanns det så jag fick gott nöja mig med tvål som svider och torkar ut.

Det var allt för mig.
Jag hoppas på en bra dag idag!

söndag, april 11, 2010

cheesecake cheesecake cheescake

Idag har jag - som planerat - inte gjort någonting vettigt ö.h.t. Jag har sovit länge, övningskört, ätit palt, sett klart andra säsongen av true blood, ätit cheesecake och gått på promenad.
Ska fortsätta i den andan genom att äta ytterligare en liten bit cheesecake och sedan gå och lägga mig.

Imorgon börjar allvaret igen.

Godnatt folks.
Idag ska jag göra absolut ingenting.
Det enda inplanerade för dagen är att jag ska äta palt och cheesecake.

Nu ska jag återgå till att göra nothing.


CIAO

lördag, april 10, 2010

suddegubbar

Det blev inge Kanis igår pga dåligt väder, lite trist.
Nåja, Karin och jag vet hur man har kul (hahaha. not.) så vi tog en promenad, gick ut och åt, fönstershoppade, åt godis, och köpte sedan färgpennor, ritblock samt ett sånt där "gör dina egna sudd"-set. Super. Man ska bejaka sitt barnjag.


fredag, april 09, 2010

precis som du

Frukost dagen i ära blir nudlar samt en fruktsmoothie. Mhm! Kanske lite true blood också innan jag tar mig en dusch och sedan beger mig till Kanis med Karin. (Blev inge Kåbdalis pga brist på skjuts.)

För övrigt hade jag en sån där otroligt lustig kväll igårkväll då jag sov i soffan mellan 7 och tio, la mig i sängen och hade feber, sov en stund, vaknade, hade inte feber, somnade, frös så in i helvete, vaknade, somnade, vaknade och när jag äntligen somnat på riktigt drömde jag som väntat en massa galna helt vrickade drömmar. Jag hade lika gärna kunnat vara vaken hela natten för särskilt utvilad blir man ju inte. Baaaaaa


hejs

torsdag, april 08, 2010

nu är himlen vit

Jag har traskat runt på byn i ett par timmar och haft tråkigt. Har varit till tandläkaren som kunde bekräfta att ja, jag biter ihop käkarna snett under nätterna och detta har nött en del på tänderna. Fick en grötliknande gegga i munnen för att göra en form de kan gjuta min framtida bettskena i. Hurra. Fy så obehagligt det var. Nåja.
Sedan drog jag runt på storgatan i Älvsbyn och försökta fördriva tiden innan mamma kom så vi kunde fixa IDbild/idkort. Så snart kommer det! Woho. Då är jag alltså officellt arton och kan nyttja det också. yey.

från främmande vidder

Elena var här igår, vi såg som sagt true blood och mysemyste. Självklart var jag osocial och somnade alldeles för tidigt. Sen blev det upp tidigt imorse för att traska ner på byn, få in Elena i bussen och sedan promenera hemåt igen. Efter det har jag gjort absolut ingenting av det jag skulle. EE kan ta sig för tillfället. Jag har lov. :)

Och imorgon, mina damer och herrar, blir det Kåbdalis med finKarin. Super! :) Förbannat dyrt visserligen, men helt klart värt det. Blir nog årets enda skidtur skulle jag tro.

För övrigt har jag övat att gå i mina nya superduperhöga klackeskor idag, och det har inte gått så bra, nej. Jag klarar knappt att ta mig från ena delen av huset till den andra utan att stappla fram likt en stelbent gammal gubbe. Jag värmer upp i ett par äldre och inte lika höga klackar. Men jag ska lära mig. Jag ska tamejfan det.

Nu; göra lite hussysslor och sedan cykla upp till tandläkaren för att få, huh, bettskena?

onsdag, april 07, 2010

v

Jag köpte ett par finfina kilklackskor idag. Fina, men, onödiga?
Har ingen aning när jag ska använda dem. Typ, pdol? hrm hrm.

Det har varit en bra dag idag. Inhandlade två kjolar, ett par skor och ett läppglans. Yey.
Sen tog Elena och jag bussen hit till älskade älvsbyn, såg true blood, åt tacos till vi dog, såg mer true blood och nu lyssnar vi på Timo, Elena tripplar håret och jag håller bokstavligen på att dö av värmeslag. Promenad nästa, månne?

tisdag, april 06, 2010

våga vägra true blood

jag vågade inte. Då Emil nämnde att han hade de två första säsongerna bad jag han föra över dem på min dator och jag är nu inne på avsnitt tre.



Det här känns precis som då jag föll för twilight hysterin och läste boken (skämms fortfarande). Det var snart ett år sedan.
Jag antar att jag alltid är lite efter på nåt vis.

Han Bill var snygg iallafall.

Drive dead slow

Ok. Här kommer påsken i lite sammanfattade bilder.
Resten kommer väl på facebook, eller nåt.

I got you babe

Vad man kan göra ute i skogen då man är utan internet, bra tv-utbud, musik osv osv:

- Göra en snökupol
- Åka längdskidor ensam i skogen med björnarna, älgarna och rådjuren
- fota
- åka (köra) skoter, glömma att släppa gasen och nästan bli helt mosad
- äta
- spela fia med knuff med sig själv
- äta
- grilla
- äta
- grilla
- äta


typ. Det varm min påsk.
Och nu är jag hemma och kelsjuk. Kåbdalis på Fredag, Karin? :D

torsdag, april 01, 2010

easter

Åker snart iväg då. Äntligen!

Glad påsk alla fina människor!

Strimmor

Vi anlände hemma med bröderna vid halv ett inatt. Satt uppe och pratade lite och gick sedan och la mig. Har sovit helt okej men inte bra. Männen i huset är uppe i stugan första vändan nu för att lasta av grejer, skotta upp vägar och dylikt. Jag är hemma och packar, mamma är hos mormor.

Och jag börjar bli mer och mer säker på att det spökar där kring mitt rum. Alternativt att jag går i sömnen. Det gäller lamporna; inte bara en eller två gånger har jag varit med om att en lampa som tidigare varit släckt plötsligt har tänts då jag lämnat rummet för 5 minuter. Och varje gång har rummet varit tomt.
Igårkväll när jag gick och la mig lämnade jag lampan på skrivbordet på, la mig i sängen, tittade på tv och när jag kände att jag var påväg att somna stängde jag av tvn. När jag vaknade imorse lyste lampan i fönstret och lampan på skrivbordet var släckt. Frågade resterande familjemedlemmar men ingen har varit inne i mitt rum och mixat med lamporna.
Kanske är det så att jag börjat gå i sömnen. Kanske är det därför jag sovit så förhatligt dåligt den senaste tiden. Men lite otäckt är det allt, varesig det gäller dead people eller att jag traskar omkring på nätterna utan att vara medveten om det. Jag tror båda alternativen skrämmer mig lika mycket.