torsdag, december 31, 2009

God Jul och Gott Nytt År, såhär i efterskott.


Och just det:
GOTT NYTT ÅR alla rara människor.
Jag har inga pengar på mobilen och kommer inte svara på de nyårshälsningar som brukar dumpa ner i inkorgen.

Puss, hoppas alla får det bra och trevligt ikväll :)

Fuck it

Jag fick en sån jävla huvudvärk på Ikea igår och den höll i sig hela vägen hem. Väl hemma nerbäddad i soffan snurrade hela rummet, det värkte och jag mådde illa. Tog en migräntablett och gick och la mig, har ingen aning då jag somnade, var nog inte riktigt helt och hållet närvarande. Sov halvbra hela natten och vaknade med fortsatt migrän. It kills me.

Det snurrar och jag mår illa, det spränger och dunkar och verkar aldrig vilja sluta. Sedan svettas jag och känner mig febrig, men om det beror på migränen vet jag inte.

En sak är säker och det är att mitt nyår kommer suuuuga. Precis som det förra.

För övrigt var jag på stan i tisdags, träffade Elena och Jennifer och vi letade jeans som galningar. Det absolut värsta var nog att jag spenderade ca 500 spänn på underkläder och jag kände mig mer eller mindre i chock då jag gick ut från lindex med en påse i handen. Nåja. Det var väl nödvändigt antar jag, men detta var också ett bevis på hur okvinnlig jag är. Ge mig ett par boxershorts och en sportbh och jag är nöjd, typ.
Sen fick Elena dras med en grumpy Amanda hela dagen, jag ber om ursäkt för det. Jag tror faktiskt att det är fysiskt omöjligt att shoppa utan att bli ilsken. Eller så är jag helt enkelt inte gjord för den sortens aktivitet. Det är nog varken jag eller Elena. Hur var det nu, favorit i repris på; "Vad är den här tillför? Vad är det för något, egentligen?"
Sedan följde Elena med mig hem, vi missade en av bussarna som helt känslokallt körde förbi oss för att vi stod vid fel busskur. Svordomarna sprutade och långfingrarna hyttes mot bussens baksida ett x antal gånger.

Nu ska jag återgå till soffläge, alternativt sova en stund.

Hejs.

tisdag, december 29, 2009

måndag, december 28, 2009

Det är rart hur människor försöker.
Men då de bara försöker i situationer som endast gagnar dem själva tappar hela grejen sin charm, tyvärr.
Fasen så det snöar ute.

Igår var jag tapper och begav mig ut i snön för att fota lite med stativet, det var dock inte det smartaste då det var ett par 10 minusgrader och jag ansåg det smart att skita i vantarna. Eftersom jag också förfrös fingrarna för en vecka sedan så behövdes det inte mer än att jag satte upp stativet innan fingrarna var vita och det värkte i lederna.
Jävligt bra, Amanda.

Idag blir det palt hos farmor, sen skall det nog hinnas med en lite promenad och en hel del Andarnas Hus. Imorgon blir det Luleå för att träffa Elena (trots många om och men då jag krånglade till det med arbetstider. Emma var dock snäll och hoppade in för mig. Thanks!) som jag knappt hört av sedan tisdag förra veckan. Nästan lite för länge, haha.
Och så på Onsdag.. Ikea. Mellandagsrea. Njäh.
1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Ja. Jag var på en riktig konsert, haha. Sen massa annat också.

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Minns knappt vad jag hade för några, så; nej.

3. Vilka länder besökte du?
Finland.. hah

4. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010?
Självkänsla

5. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?
25 November och 25 Oktober :)

7. Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2009?
Alla jävla Winnerbäck-låtar men även;
Millencolin - Move your car
James Morrison - nothing ever hurt like you
Ulf Lundell - Jag saknar dig, Sanna, Jack

8. Vad önskar du att du gjort mer?
Vågat, men även; Dragit gränser, trott på mig själv och sagt ifrån.

9. Vad önskar du att du gjort mindre?
Gjort mig till ett offer.

10. Favoritprogram på TV?
Greys Anatomy, How I met your mother, Scrubs, osv osv

11. Bästa boken du läste i år?
What's eating Gilbert Grape, Okänd Soldat, Andarnas Hus

12. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
En hel del. Men självkänsla tror jag.

13. Hur skulle du beskriva din stil år 2009?
Riktigt sliten och tragisk, hahaha.

14. Vad fick dig att må bra?
Underbara människor.
Mamma och pappa.

15. Vilken kändis var du mest sugen på?
Johnny Depp och Lars Winnerbäck, ofc <3
På Onsdag blir det Ikea under mellandagsrean. Jag lär få utrusta mig med gafflar och annat vasst så jag kan sticka folk i sidan då det blir trångt och om jag rör mig mellan folkhordar. Själva konceptet Ikea-Mellandagsrea gör mig ytterst nervös då jag inte riktigt kan hantera mycket människor på småa ytor. Jag blir stressad och arg och nervös. Ångest.
Ska hur som haver inhandla ett skrivbord jag fått i julklapp men som tydligen inte gick att beställa. Blir skitbra.

I övrigt har jag fått pengar, stativ till kameran, filter till kameran, smycken och andra småprylar som jag är mycket mycket nöjd över.
Måste dock medge att dagen har varit jävlig utan direkt anledning och jag har varit förjävla bitter och nästan skrikit till svar varje gång mamma har tilltalat mig. Efter ett par timmars terapi med the sims känner jag mig nu lugnare och mer rofylld ändå in i själen.

Natti.

söndag, december 27, 2009

Jag har inte bloggat på flera dagar. Jag har knappt rört datorn. Har varit rätt skönt faktiskt.

Idag blir det bowling med hela familjen, tydligen. Sen planerar jag att spela sims och läsa Andarnas hus resten av natten.

Sitter fortfarande i pyjamas/morgonrock och överväger om jag orkar duscha, klä på mig och sedan gå ut och fota lite innan det blir för mörkt.. jag vet inte.

Sen behöver jag panik-ringa till Anna idag för jag har heeelt missuppfattat vilka dagar jag ska jobba. Bra Amanda, superbra! Jag hatar att kanske vara tvungen att ställa in då jag fått tid att jobba, det känns väldigt otacksamt av mig. Hu hu.

Nu dusch och sedan kanske lite fotografering med stativet! :)

torsdag, december 24, 2009

GOD JUL

Jag har undvikit datorn hela dagen eftersom det trots allt är julafton och jag faktiskt inte haft några urges att starta igång den.
Trots att jag ständigt innan jul går omkring med massa farhågor om att något garanterat kommer skita sig så gör det aldrig det, och gör det de så brukar det inte bli någon större fara eller så bli ett rätt bra minne.

Julafton hittills har varit riktigt bra, har fått underbara julklappar och JA, för de som undrar så dök Solen i ögonen - en film om Lars Winnerbäck upp i en julklapp från båda bröderna. Den blir det att se senare ikväll.

I övrigt fick jag också ett stativ till kameran vilket är underbart bra med tanke på Elenas och mitt foto-projekt.

Nåja. Hoppas alla haft en underbar julafton. Jag har det.

Puss

onsdag, december 23, 2009

Jag har numera ytterligare en Winnerbäck-affisch i mitt rum. Creds till Emil som ordnade den. Du ska få din 50lapp, snart. Pank som jag är så är budgeten rätt tight.
Med tanke på det ska Malin och Angelica få sina pengar direkt efter jul. Såfort jag har en hundring i börsen skall den sparas! Jag hatar att vara skyldig folk pengar..

Nåja, dagen har varit lång. Julgranen är dock pyntad nu, sängen renbäddad och i princip alla julklappar inslagna så nu ska jag städa klart resten av Nappes bur, byta om till pyjamas och sedan se Grinchen.

Imorgon är det julafton! :)

Natti.
Idag har jag ätit en macka på morgonen och ett äpple på eftermiddagen. Där emellan har jag åkt in till Piteå, lyssnat på Winnerbäck, köpt julklappar och förbannat människor som går ivägen för en på stan. Jag har bråkat på uttagsautomater och stressat fram och tillbaka.

Nu är alla julklappar köpta, ska bara upp på byn en sväng och sedan blir det att chilla mer eller mindre resten av kvällen.

Dan före dopparedan.

Åh jag älskar julen. Åh jag tycker julen är underbar. Julen är tamejfan det bästa Jesus har kommit på ever.

Idag blir det att dra in till piteå/Luleå en sväng för att inhandla de sista julklapparna samt ett armband till mig (om ekonomin tillåter). Sedan ska jag hinna städa, renbädda, städa burarna samt klä granen och hjälpa mamma julpynta det sista.
Stress stress stress! Dock är det en sån nice stress så jag känner mig rätt lugn ändå.

Som jag sagt tidigare så är nog julen enda tiden på året då jag kopplar av riktigt mycket. Inge panik, inge hjärtklappning eller ångest. I love.

Ciao!

tisdag, december 22, 2009

Jag har fått julkänsla nu. Äntligen har jag fått julkänsla.

Det har varit snö ute, jag har julpynt i mitt rum och resten av huset. Jag har haft en chokladkalender och jag har kastat ett öga då och då på julkalendern på tv. Vi har två advents stjärnor i köksfönstret. Vi har röda gardiner. Det är mörkt ute på kvällarna. Det finns julklappspapper och etiketter överallt. Jag har druckit julmust och ätit skumtomtar. Trots allt detta så har jag inte haft någon julkänsla och inte riktigt kunnat sätta fingret på vad det hela berott på.
Nu äntligen har jag fått julkänsla. Allt som egentligen behövdes var att få hem hela familjen och spendera lite tid tillsammans vid köksbordet.

Nu är det jul. Jag är nöjd.
Hemma. Äntligen hemma.

Idag har varit en lång dag. Klev upp vid sex, åkte med bussen till skolan, väntade på skolan tills nio då hela IB + Isak begav sig till Kyrkan där vi lyssnade på estet och sedan gick och hade IB-fika. 4 olika sorters bullar plus pepparkakor och hundra tusen liter julmust. Underbart! Sen lekte vi lite, fick beviset att Jennifers framtida yrke är och alltid kommer vara dagisfröken.

Sedan samlades hela klassen hos Carro och några stycken (inkl. jag) gick till Dagobert för att handla lunch. Det var.. intressant. Elena är.. intressant. En intressant karaktär, hah.
Sedan julmys hos Carro och sedan iväg till bussen, så direkt till Hp för att jobba fram till tjugo i sju. Snälla Anna lät mig gå lite i förväg. Efter jobbet drog jag direkt vidare till mormor där jag spenderade en hel del tid med julpyntande och sedan åkte jag hem. HEM <3 Nu är klockan 20.18 och jag ska äta middag.

Imorgon blir det panik-julklapps-shopping med brorarna. Blir nice.

måndag, december 21, 2009

Livet är rätt brett, vad ska man göra av det?

Det är otroligt vad man börjar fundera om kvällarna.

Jag vill gå universitet i England. Gärna Oxford. (Nej, inte The University of Oxford, utan nåt annat.. simplare.) Jag vill läsa till psykolog. Kanske terapeut. Men jag vill läsa litteratur också. Jag vill jättegärna läsa litteratur. Men helst inte engelsk litteratur, hellre svensk. Men då är ju hela konceptet England lite felplanerat.

Hur löser jag det här? Jag vill inte läsa litteratur då jag är medelålders, är färdigutbildad psykolog och (förhoppningsvis) har familj. Jag vill läsa litteratur fort efter gymnasiet då IB-tänket fortfarande hänger kvar. Men samtidigt har jag ju ett år som au-pair inplanerat, och det tänker jag inte missa.

Jag vill jag vill jag vill.

Sedan, långt långt in i bakhuvudet pyr fortfarande drömmen om att bli journalist eller krönikör. Att få utvecklas i mitt skrivande (som har utvecklats bakåt, de senaste åren.) att få intervjua och skriva repotage. Att få inspirera människor med krönikor fulla av tankeställare.

Ja jag vet inte. Livet är rätt brett. Vad ska man göra av det?
Kanske tar med mig kameran imorgon, bara för att dokumentera allt IBmys!
och FAN, jag har glömt att slå in julklappen jag köpte också. Must do now.

Jag har suttit med den förbannade labrapporten hela eftermiddagen. Inge tv, inget mys, inge lugn och ro. Nu är klockan 22. Jag borde lägga mig nu.
Ska bara slå in klappen till imorgon och fixa ihop lite annat grejs.

Imorgon blir det mysig skoldag hela dagen, sedan hem med tidiga bussen, jobb fram till sju (hurra!), vidare hem till mormor för att hjälpa till med julpyntet och sedan hem för att välkomna bror 2. DÅ har jag lov. Hurra.


Natti.

söndag, december 20, 2009

Elena: Var kommer Winnerbäck ifrån?
Jag: Linköping. Så jag kanske skulle gå Universitetet där ;)
Elena: Bor han där fortfarande?
Jag: Nää.. han bor i stockholm. Så jag kanske borde gå på Karolinska Instiutet då istället!
Elena: Du får inte basera dina beslut på honom ju..


I ärlighetens namn så är psykologutbildningen på Karolinska Institutet i Stockholm ett alternativ jag har i åtanke om det inte blir nåt i England. Ska jag stanna i Sverige blir det iallafall nåt större universitet, som Lund eller i Stockholm. Inte Umeå iallafall, absolut inte Umeå.

Nu sova. Natti!
Nu sömn.
Två dagar kvar.
Det orkar vi med. Huhu!
Har suttit och markerat "suspekta saker" i Winnerbäck intervjun. Eller suspekta och suspekta, jag skulle nog mer säga saker som intresserar mig extra mycket.
Så, eftersom de snärjer mig extra mycket som det fan jag är, får nog Jenkzipenkzi kritiskt granska det och luska ut vad det är som gör att jag intresserar mig i det. Or.. ?

Ska maila förenings klappen nu då.


Suck vad jag är less på alla ansvar och pengar som ska hit och dit och grejer som sak fixas och fram och tillbaka och blööööööööööö.
Jag har skrivit klart labrapporten idag. Eller, inte helt färdig, den behöver renskrivas på datorn men i övrigt är jag färdig :P Bråka med diagram och skit tar jag imorgon eftermiddag.

Så ska här även hinnas att fara förbi Gab och hämta pengar, gå över till Julia och lämna det hon beställt från föreningsklappen, maila föreningsklappen om Malins sugiga mugg och försöka att kritiskt granska en intervju med Winnerbäck.
Börjar nog med det sista at once.

lördag, december 19, 2009

Jag la upp den här typ nyss men.. den är så fin.


Jag ser ett leende hos en annan
Och jag saknar det hos dej
Och nåt går sönder, nånting brister i mej
Och jag vill skrika nej
Jag kan inte leka den här sorgliga leken längre
Vi går bara runt runt, du och jag
Och cirklarna blir allt trängre

Men jag vet
Och du vet det lika väl
Att det inte längre gäller
Om vi ska eller inte
Det är bara en fråga om när

Det är inte mycket som förvånar mej längre
men jag hade ändå hoppats på
Att vi efter alla dessa år
Skulle känna varann bättre än så
Men också du har svalt myten
Vet du vem du älskar då?
Hur jag har haft det, hur jag känner det idag
Är det nåt du inte vill förstå
?
Nu vill jag bara ha lov.
Nu är jag så trött att jag får ångest av att ligga och vila.

Nu orkar jag inte ta tag i någonting.
Nu är det tungt att andas. Svårt att andas. Jobbigt att andas.

Nu måste jag skärpa mig.


Och tack så in i helvete att jag har Winnerbäck att lyssna på, att glömma bort mig i.
Jag tror nog alla IB:are har ifrågasatt sitt val; är det verkligen värt all slit, möda och stress?
Är det värt all ångest, all hjärtklappning, alla sömnproblem och alla krav?
Jag kan komma på tusen anledningar till varför IB är asjobbigt.
Men jag kan komma på fler anledningar till varför IB är värt det.

Störtsa anledningen är alla människor. Alla IB-människor. Ni är så galet jävla underbara. Ingen har nog lärt mig så mycket som IB-folket. You rule, guys. <3
Idag har jag:
- Gjort Rocky road
- Gjort nötkakor
- Rullat köttbullar

Nu tar jag tag i historia och psykologi.

Puss!
Jag somnade vid elva igår och sov sedan i princip ostört hela natten igenom. Inga mardrömmar, ingen ångest, bara alarmet på telefonen som ringde vid fem tiden.
Jag vaknade vid nio, pigg och lagomt utvilad efter 10 timmars sömn. Hurra!

Idag skall här bakas, pluggas och bakas och pluggas och bakas och pluggas. Jag planerar att båd' göra nötkakorna och rocky road, mamma har så mycket annat att göra ändå så, jag avlastar lite :) Sen ska jag renskriva historian om bara Marika ville skicka frågorna, och sedan göra så mycket jag hinner av psykologin.

När det gäller gårdagens stenhårda och svullna rygg (Jag är medveten om att ordkombinationen blev fel. Men den är fri att tolkas som man vill. Snuskar.) så är det fortfarande inte över och det känns som att musklerna i armen är för korta så fort jag vrider huvudet lite för långt åt höger. I might die in arm-pains.
Så, hade planerat in en tripp till gymmet i helgen också, antingen idag eller imorgon. Bara ro lite i roddmaskinen för att se om denna sen-tjoffsahoffs som förflyttat sig/korvat ihop sig/dragit ihop sig (eller vad det nu är den har gjrot) kan skona mig från lite smärta i framtiden.

Nu dusch och sedan psykologi.

R.I.P

R.I.P min gamla älskade favorit-dagislärare. :(

fredag, december 18, 2009

Hade tänkt skriva biologin ikväll, men eftersom jag inte var hemma förens vid sju så slopade jag den planen.
När jag kom hem gick jag direkt till Handplockat för att jobba fram till halv sex. Var som vanligt väldigt roligt, fick lära mig nya kassan, ordna lite blandpåsar osv. Sen träffade jag på Frida på konsum, beviset på att Älvsbyn inte är så stort ;).
Nåja, kvällen har iallafall bestått av hämtmat (thai), chokladfondue och Bonde söker fru. Haaaaaaahaha.
Nåja är trött och seg så det spelar ingen större roll. Fint med människor som hittar kärleken antar jag.

torsdag, december 17, 2009

Vad är det som är fel om det värker ut i armen då man lutar nacken snett bakåt? ;o

Stackars

Det är numer en fet svart fläck på den spruckna telefonskärmen. Hurra!
Jag ser varken vad klockan är, vem som ringer, vad jag skriver i sms eller hur klossarna hamnar då jag spelar Tetris.
Det sista smärtar mest.
En vecka kvar till julafton.
Det känns fasligt långt borta.

Snart ska jag renskriva historian och göra lite psykologi. Men inte riktigt än. Ska slå in lite julklappar först.

Promenderade hem i -28, iklädd höstjacka och sneakers.







onsdag, december 16, 2009

När jag hör Hugger i sten vill jag bara tillbaka till trängseln framför scenen, stå och sjunga för full halls, lipa och gunga i takt med resten av folkhavet. Jag vill jag vill jag vill.

Eller så vill jag dra upp ljudet på max och sjunga högt och gällt för mig själv. Det duger det med. Jag tror jag gör det nu.

Natti!

Du är alltid suverän

Som Jennifer skrev på sin blogg idag så kämpade jag med att kritisk granska en intervju med Winnerbäck. Jag skulle finna sånt fuffens i texten som gör att besatta tonårstjejer blir even more besatta. Jag kämpade rätt rejält, men blev bara ledsen i hjärtat då jag försökte kritisera honom eller hitta fel. För Jennifer gick det rätt okej, men Skarsgård är ju nästan överdrivet macho. Hrm hrm.

Sen är det ju i princip en omöjlighet att hitta fel i någon som är perfekt. ;)

Rusningstrafik

Jag tror jag ska göra som Frida; Jag ska skriva allt som måste göras innan jullovet är slut på post-it lappar och klistra upp dem.. antingen på spegeln eller på inner sidan av garderobsdörren. Sen kan jag dra loss dem en efter en då jag gjort grejerna färdigt. Lite som en julkalender :D
Ska försöka få mycket gjort i helgen så det blir mindre under lovet.. höhö.

Men först ska jag ta mig hem. Bussen går tjugo i. Jag sitter ensam i datasalen. Jag är omringad av lärare. Jag kanske går till Åhléns..

CIAO!
Nu måste jag ta tag i engelskan.
Faaaaaaaaaaaaaaan. Jag orkar inte. Faaaaaaaan jag vill inte.
Faaaaaaaaaaan jag kommer faila imorgon.
Suck.

tisdag, december 15, 2009

Sprang över till Julia för att lämna trippeltången och en liten julklapp, men det blev så att jag stannade där rätt länge och vi satt och pratade om allt och ingenting. Mycket trevligt.

Hade tänkt hitta lite om Kyoto protocol och EU nu, men klockan är halv nio vad fasen.. är rätt trött och ska snart bädda ner mig i sängen.

För övrigt ömmar mina tummar och tår FORTFARANDE efter dagens cykelfärd hem. Bara jag inte förfrysit dem.. njä. Det krävs nog mer än så. Jag är norrlänning för fan!


Det är somliga dar
som man vänder sig om
och känner hur allting försvinner
Hur man jagar och far
Hur man snålar och spar
hur man lever så mycket man hinner

Jag är inte fångad och frälst
Jag har sålt mina enda maximer
Jag kan leva som vem som helst
om jag tar mina mediciner
Swedish Environment Minister Andeas Carlgren, whose country holds the EU rotating presidency, said in a statement on Monday "the EU's aims are unchanged: reaching an ambitious and comprehensive agreement in Copenhagen is essential."
The EU has committed to reducing its greenhouse gas emissions by 20 percent by 2020 compared with the levels of 1990

http://www.allacademic.com/meta/p_mla_apa_research_citation/1/0/0/6/1/p100614_index.html

http://europedia.moussis.eu/discus/discus-1211278924-834325-11774.tkl

Strimmor

Jag glömde vantarna på skolan och tvingades cykla hem barhänt i tio minusgrader. Inte sådär jätte toppen om man har ledproblem, nej.
Det var så förbannat kallt att jag nästan grät de sista 20metrarna hem, och när jag började gräva i jackfickan efter nyckeln insåg jag att jag inte hade någon känsel kvar i fingrarna. Jag fumlade runt med händerna i fickorna och fick använda nyckelklirret som ledtråd till vart knippan befann sig.
När jag väl var inne så började jag få tillbaka känslan och det gör ju ont så in i helvete då det spränger och håller på.

Nåja. Mina tummar ömmar fortfarande men i övrigt fungerar fingrarna galant.
Nu ska jag hoppa i duschen och sedan trippla håret innan tången ska lämnas tillbaka till Julia.

Puss.
Löftet hon gav var aldrig att vara i ditt våld, att stå
under din kontroll
Löftet hon gav rörde något annat,
men jag antar att det inte längre
spelar någon roll
För hon kommer aldrig mera hit
Jag ska försvara henne om jag kan
För hon förtjänar hela himmelen

Du sa att hon var så svår,
rent omöjlig att förstå
Det kan nog tänkas du har rätt,
mellan er två var det så
Men nu vill du åberopa brott
Och nu säger du i raseri,
att den förräderskan har gått
Jag säger hon har gjort sig fri
Hon har gjort sig fri

måndag, december 14, 2009

Det är så mycket jag vill göra men inte riktigt har råd med. It makes me craaaaaaaaaaaaaazzzzy.
Jag vill köpa den fina julklappen till Emil,
jag vill kunna fara på Exiled på Söndag (biljett + busspengar),
jag vill kunna köpa ett armband jag såg på H&M,
jag vill kunna köpa något fint till Linus.
Jag vill kunna köpa något fint till Gab.


Jag är en fattig student och det suger :(
Jag kan nog inte kategoriseras som tonåring. Snarare en gumma.
En gamma kärring i en tonårings kropp.
Jepp.
Det är min ursäkt för att jag är som jag är.
Jag släktar på min pappa. Följande sak hände för någon vecka sedan;

Jag är påväg in i köket där jag hör mamma och pappa prata. När jag kommer in i köket inser jag att jag skulle stannat utanför. Mamma står med en tom pepparkakslåda i handen och tittar på pappa;
Mamma: Vars kommer den här ifrån?
Pappa: Jag köpte den.
Mamma: Närdå?
Pappa: Igår.
Mamma: Men den är ju TOM!
Pappa: (tittar ner i golvet) jo..
Jag: Stannar upp bakom pappa.
Mamma: Men vem har ätit upp dem?
Pappa: Jag.. och Amanda.
Jag: (Försöker gömma mig bakom pappa)
Mamma: MEN!.. Men.. en hel burk !? När gjorde ni det?
Pappa: (backar mot köksskåpen och tittar ner i backen.) Igår..
Mamma: Men.. En hel burk ?!
Pappa (Backar ännu mer)
Jag: (Backar bakom pappa. Försöker huka mig och inte synas så bra)
Mamma: Bara ni två? Har ätit upp en hel burk? På en eftermiddag?
Jag: Jo..
Mamma: HAH! Era magar kommer vända sig upp och ner inom en snar framtid! (Ställer undan burken och går och ser på tv.)

söndag, december 13, 2009

Jag är så trött. Jag sov till typ, tolv idag. Vaknade med huvudvärk eftersom jag sovit så hårt inatt. Idag ska historian renskrivas och så ska det städas rätt rejält i rummet. It looks like shit.

Snart ska jag kliva upp ur sängen. På ett tag.
Du är min renaste tröst,
du är mitt fastaste skydd,
du är det bästa jag har,
ty intet gör ont som du.

Nej, intet gör ont som du.
Du svider som is och eld,
du skär som ett stål min själ --
du är det bästa jag har.


Karin Boye

torsdag, december 10, 2009

Jag tror Karin Boye säger det bättre än jag:

Urdrag ur; Ja visst gör det ont"
Svårt att vara oviss, rädd och delad,
svårt att känna djupet dra och kalla,
ändå sitta kvar och bara darra -
svårt att vilja stanna
och vilja falla.

Då, när det är värst och inget hjälper,
Brister som i jubel trädets knoppar.
Då, när ingen rädsla längre håller,
faller i ett glitter kvistens droppar
glömmer att de skrämdes av det nya
glömmer att de ängslades för färden -
känner en sekund sin största trygghet,
vilar i den tillit
som skapar världen.
En låt som...
har gjort mig glad:
Jason Mraz - The beauty in ugly
har gjort mig ledsen: Lars Winnerbäck - En svår och jobbig grej
jag vill dansa till: Jag dansar inte.
jag vill dansa ännu mer till: Se ovan.
lugnar ner mig: Phil Collins - Against all odds
jag lyssnar på för att bli pepp: Lars Winnerbäck - Försvarstal
påminner om kärlek: Ulf Lundell - Kärleken förde oss samman
påminner om gamla tider: James Blunt - You're beautiful
påminner om ångest: Lars Winnerbäck - Järnvägsspår
jag lyssnar på väldigt mycket just nu: Melissa Horn - Hanna
är väldigt, väldigt bra: Håkan Hellström - För en lång lång tid
lyssnas på i ilska: Millencolin - Ray, Millencolin - Penguins and polarbears
jag lyssnar på när jag är kreativ: Ulf Lundell - Jag saknar dig
påminner om sommardagar: Mika - Grace Kelly
påminner om våren: Jason Mraz - Life is wonderful
påminner om en bra film: Phil Collins - on my way
påminner om staden jag tycker om: Antsy Pants - Tree hugger
jag lyssnade på när jag var 13: The buzzkocks - ever fallen in love
jag lyssnade på när jag var 15: Lars Winnerbäck - Kom änglar
jag lyssnade på när jag var 17: Lars Winnerbäck - Nån annan
jag lyssnar på just precis nu: Lars Winnerbäck - Någonting större

changes

Tell everybody I'm on my way
New friends and new places to see
With blue skies ahead, yes I'm on my way
And theres no where else I'd rather be

Tell everybody I'm on my way
And I'm loving every step I take
With the sun beating down, yes I'm on my way
And I can't keep this smile off my face
Jag har så djuuuriskt ont i ryggen nu. Jag borde egentligen inte sitta här vid datorn.
Har (efter lite panik) fått iväg planeringen till biologilabben. Hyfsat nöjd, den här gången förstod jag lite mer av vad jag egentligen höll på med. Men det är fortfarande vääldigt låg nivå på det hela..

Ska börja med svenskan snart. Sen packa och sedan sova. Imorgon blir det Luleååh med Gab och Emma. :) Så då gör jag dig sällskap i bussen efter svenskan, Elena! :)
I övrigt blir det en långhelg då vissa är lediga på måndag. Heeeehe.
Jag tror jag förstår biologin.
Jag tror jag har kommit på en labb.
Jag tror den är väldigt simpel men det får duga, jag orkar inte göra något väldigt avancerat.
Pheeew, jag tror jag kan andas lite lättare igen nu.

Så blir det att göra historiefrågorna efter engelskan, åka hem, göra svenskan och sen.. sen är det nästan helg, tamejtusan.
Nu ska jag läsa på om något i biologin så jag begriper vad jag ska göra av planeringslabben. Jag har ingen aning, och jag förstår ingenting. Och då är ju allt i sin ordning.


Andas. Andas. Andas.

onsdag, december 09, 2009

Jag skulle vilja ha två Winnerbäckaffischer att rama in i svarta tunna ramar.. hade passat bra då jag likaså ska möblera om med skrivbord och hyller och sånt shit, här framöver.

Så mycket annat har jag inte kommit fram till idag. Har mest bara sovit. Antar att jag lät drågad då Jennifer ringde. Minns knappt vad vi sa. Haha.

Nu ska jag sova eller äta eller nåt.

Gonatt.
Life's a bitch och jag har sovit nästan hela dagen.

Biologin kommer gå åt helvete. Men dropparna är sålda iallafall.
Och matten hade jag helt glömt bort.

tisdag, december 08, 2009

Jag är trött, jag har en dundrande huvudvärk och kroppen känns helt död. Jag behöver sömn.

Men trots detta så kan jag inte somna. Det är varmt. Kudden är obehaglig. Det är för ljust. Det är för mörkt. Hjärtat slår för hårt. Klockan tickar så högt. Sängen är inte behaglig.

Vad fan är fel?
Plugg:
- Matteprov (Onsdag)
- Svenska redovisn. (Fredag)
- Engelska redov. (Torsdag)
- Biologi, planera labb (Fredag)
- Historiefrågor (Ja tills när?)

Jag vill bara gå och dööööööööööööö.
Vi har iallafall flyttat både biologiprov och Engelska IOP till efter lovet. Phew.
Jag och Malin (läs; MALIN) sålde resten av mina vattendroppar idag, plus några till. Snart har nog hela Boden köpt vattendroppen för vi mötte minst tre pers som sa "Den har vi redan köpt av ett par tjejer." Haha.


I övrigt är jag arg och lite less just nu, ringde Karin påväg hem och öste ur mig all min ilska, tack så mycket <3 Det hjälpte och det var plötsligt liiiite lättare att andas.

måndag, december 07, 2009

Påminnelse for myself:
- översätta engelskan på sovmorgonen
- prata med Anita om höstlovet nästa år
- prata med Tonje om IOP

Nu sova! Natti.
Ibland blir jag less på mig själv för att jag håller på mina principer och på vad jag tror på.
Men åandra sidan,
om jag inte gjorde det skulle jag väl inte vara jag?

Suck.
Jag önskar bara att det jag gör och intresserar mig i kunde spela roll,
för en del.
Näe, alltså, jag ger upp det här.
Jag är fan inte kapabel till att måla naglarna. Mamma får assistera ikväll. Jag ser ut som ett mongo.
Jag kan inte förklara hur ont jag har i foten och fotleden just nu. Vad är fel? Är det reumatismen som spökar? Är min fot bara tillfälligt fuckad? Har jag brytit den bara sådär litegrann?
jag köpte två nagellack från depend idag. Att jag aldrig lär mig att de är värdelösa. Eller är det kanske jag?
Det blir ju apfult :( Hur helvetes jävla många lager behövs det?

Människor jag ÄLSKAR nu, som har gjort min dag idag till en bra dag:

  • Min moster. Min underbara gullegulliga skoterfantatiker till moster. Hon har beställt 4 vattendroppar!
  • Pelikanen, min super fenomenala Göteborgsvän som vill ha två vattendroppar mottagna i ett brev. Hurra hurra!
  • Malin, som ska hjälpa mig att bli av med resten av dessa förbannade vattendroppar!
  • Isak, som även han köper en droppe av mig!

Ja. Allt var vattendroppe-relaterat. Lite tragiskt. But that's life.

Elena hamnar längst ner på min hatalista idag, pga ständigt återkommande mobbning, hela dagen igenom. Må du ha smutsigt hår varje dag resten av veckan. Sharpay.

Time for frukost.
Nu går jag och köper en kycklingmacka i fiket.

söndag, december 06, 2009

Hurra! Hurra! Hurra!

Jag ÄLSKAR mammas gamla B-mattebok. ÄLSKAR.
Nu begriper jag mig på sin, cos och tan på ett helt annat sätt. Precis det jag undrade, kunde den svara på. Det är tamejfan en synsk mattebok. Den är UNDERBAR.

Livet känns lite lättare nu.
Jag tror att Rusningstrafik är Winnerbäcks bästa album.
Och jag tror att Winnerbäck måste få en egen bildmapp på min dator.

Nu ska jag försöka ta tag i helvetes matten igen.


Vaknade och möttes av en riktigt glad hundpojke på morgonen. Yeah. Haha.
Har hunnit vara ut på en liten promenad osv.

Idag har jag inte planerat så mycket, pappa ska försöka hjälpa mig med matten men annars så.. jag måste städa upp innan mamma och pappa kommer hem. Det ser ut som skit här.

lördag, december 05, 2009

Jag vill be om ursäkt

Jag måste ge mig med att vara uppe sent på helgerna. Det blir alltid så mycket grubbel.


Ibland så längtar jag tillbaka. Ibland så undrar jag hur livet hade sett ut om jag valt en annan väg. Ibland så undrar jag vem jag hade varit och vad jag hade lärt mig. Om jag hade växt som person eller kanske utvecklats till någon annan.
Då och då, vissa tillfällen, känner jag att det blir för mycket. Som att jag har för många trådar att hålla i och för många projekt att styra upp. Och då har jag ändå inga riktiga projekt. Det handlar mer om att jag tappar kontrollen och greppet om människor som betyder så mycket för mig. Det handlar om att jag inte orkar hålla uppe allting, och allra minst mig själv.
I slutändan antar jag att det bara handlar om prioriteringar.
Men jag tycker inte det borde vara så. Livet handlar inte om plugg V.s socialt umgänge. Det är inte något man kan välja mellan, de ska finnas där naturligt, funka att blanda och gå hand i hand antar jag.
Som det är nu vet jag inte vad jag ska prioritera, i höst har jag inte prioriterat något, känns det som. Varken skolan, mig själv eller den sociala biten. Alla tre viktiga delar har jag inte haft något grepp om och det har bara briserat under mig.

-Jag orkar inte plugga, jag orkar inte förstå. Jag orkar inte försöka eller hålla andan uppe.
-Jag orkar inte vara trevlig. Jag blir allt grinigare och grinigare. Mest gentemot mamma och pappa då. Det är vanligare att jag är otrevlig än trevlig, numer. Jag irriterar mig och vill helst bara vara ensam. Människor stör mig.
I och med mitt griniga humör vill jag inte förstöra andra viktiga sociala delar av mitt liv, Emma, Gab och Karin exempelvis. Jag känner mig ständigt arg och inte alls som ett bra umgänge. Jag är rädda att min grinighet och trötthet ska gå ut över er och jag känner mig inte som en bra och pålitlig vän.
-Jag orkar inte ta hand om mig själv. Jag orkar inte ta mig tid att träna. Jag orkar inte äta bra mat eller göra annat som jag vet att jag mår bra av. Jag orkar inte ens gå hem 10minuters promenaden från bussen.

Jag måste ändå medge att jag är väldigt glad över valet IB. Ja, en stor förändring, men jag har lärt mig så mycket och vuxit som person. Mina prioriteringar och åsikter har mognat. Mitt insöade bybo-sinne har blivit mer öppet. Jag delar inte in människor i fack längre. Jag dömer inte människor på samma sätt eller i samma utsträckning heller.
Jag har hittat mig själv litegrann, trots att jag fortfarande letar. Jag vet lite mer vad jag vill med mitt liv och jag har lärt mig mycket om mig själv, och sådant är alltid alltid uppskattat.
Så, ja, jag är nöjd med allt detta, till viss del. Men, är det värt det?
Är det värt att jag trots all denna mognad tappar kontrollen över mig själv och låter stressen äta upp mig? Är det värt att jag blir otrevlig och mänskoskygg?
Jag vet inte jag vet inte jag vet inte.

Allting snurrar så jobbigt i skallen nu och jag vill bara ha lov och träffa viktiga fina människor och inte behöva tänka eller oroa mig eller ha ångest.


But I'm not a quitter. Aldrig i helvete att jag skulle lämna IB. Då står jag hellre ut med lite mentala svackor då och då.

Jag ber om ursäkt till alla människor i min närhet. Jag hoppas innerligt att ni står ut. För jag behöver er allihopa. <3

LASSE

Du är så underbart förbannat jävlat bäst.
Helvete, det verkar som att hela jävla världen har fått träffa honom, fått ett plektrum eller signerad skiva eller dylikt. ALLA i min närhet. Det är sjukt.
Jag kokar av avundsjuka alltså.

Somnade och sov en timma på soffan nyss. Grymt skönt, känner mig dock fortfarande rätt degig. Elvis ligger och sover på soffan, verkar helt död.

Haha.
Såg just på Americas Funniest Homevideos. En snubbe hade lekt kurragömma med sina ungar och fastnat i torktumlarn. Haha. Ofta.

funderingar

Melissa Horn - Jag kan inte skilja på
Och jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
Och jag kan inte skilja på om jag vill vara med dig
Och jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
Och jag kan inte skilja på om jag vill skada dig
Men du om någn borde förstå att man inte gör såhär emot mig

Du ville prata häromdagen
O helt plötsligt blev det tyst
Jag undrar vad som hände
Vi som skrattade nyss
Du trodde säkert att jag hoppats
På nått som aldrig ska bli av
Men jag har aldrig lyssnat när du lovat
Aldrig ställt några krav
Har försökt göra matte men det går åt helvete och provet kommer gå åt helvete och hela jävla IB går åt helvete och historian kommer gå åt helvete och biologin kommer gå åt helvete och IB kommer gå åt helvete.


Jag är så jävla less på att vara så jävla dum och jag vill bara spy på den där helvtetes jävla matteboken.

Och ingen kan fan komma och säga att jag gett upp innan jag försökt för jag har suttit med den där jävla matteskiten hur jävla länge som helst och läst varenda jävla anteckning men fattar ändå ingenting.

Provet kommer gå åt helvete och jag är trög.


VARFÖR SKA VI HA PROVET TILL VECKAN?!
Elvis (the dog jag dogvaktar i helgen) Anlände vid nio imorse och jag hade faktiskt vaknat av mig själv redan vid åtta. (Somnade före elva igår så jag har sovit 9 fantastiska timmar inatt!)
Ska göra lite matte nu, i en timme ungefär, (sin cos och tan) sedan blir det en promenad med the dog upp på byn. Kanske måste inhandla lite grejer till the dinner.
Sen hem vilket innebär lunch vilket innbär Tikka Masala vilket innebär en lycklig Amanda.

Nu blir det en timmes plugg.

fredag, december 04, 2009

Just nu ligger jag nerbäddad i sängen, dricker portello, ser halvt om halvt på tv och lyssnar på Muse !! (JA, Muse. Jag älskar uprising. Wtf..) Winnerbäck får vila lite. Ärligt är jag rädd att jag ska lessna. Men samtidigt.. njaa. I doubt it would happend. Jag blossade lite här om dan.
9 fel i Al Gores "An inconvenient truth"
Scientist disagree

torsdag, december 03, 2009

Amandas bakskola


Utrustningen är viktig: Förkläde, kavel och ett jävla humör.
Det ska vara rent och snygg där du ska arbeta. Städa undan all skiiiiiiiiiit!

Tag fram samtliga ingredienser. (Se till att ha dem hemma. Annars kan det bli problem. Now you wouldn't like bread without flour in it, would you?)

Tvätta händerna!! Med diskmedel, hansprit, desinfektionsmedel, lusshampoo.. man ska var försiktig i influensatider!
Blanda ihop alla ingredienser och knåda sedan degen. Är du på dåligt humör kan det vara busigt att slå lite på den. Knytnävar är tillåtna.

Låt degen jäsa under bakduk i ungefär 30 min.
Medans du väntar kan du alltid lyssna på lite Winnerbäck.

Rulla ihop degen till fina baguetter. Avlånga och smala. Yeeeah
Så ska degen jäsa, IGEN!

Så ska bröden ligga och svettas i ugnen i ungefär 20 minuter och sedan är de såhär fina. (Och bleka. Och oformade. Och mystiska. Och förmodligen inte genomgräddade heller.)
And done!
Nu bakar jag för fulla muggar!

Tur att det inte är jag som ska måsta äta av det.
Ååå vad jag längtar till helgen. Den ska bli lugn och chill och precis så som jag vill ha den, just nu.
Blir en hel del matteplugg (och ja, det gör mig glad eftersom jag ligger efter så mycket..) ska vara hundvakt åt en rar rekorderlig vakthund samt fixa middag och dylikt åt mig själv lördagkväll.

Niiiiiice. No one can touch my saturday!
Nu ska jag baka.
Tänkte dokumentera lite undertiden, bara så att folk ska få en bättre förståelse för min usla talang.
Rusade runt i N-korridoren (uppe och nere) med Jennifer och Frida för att göra ett spontant inhopp i informationen till niorna. Vi klampade tillslut (efter att ha kikat in i vartenda klassrum) in i biologisalen; jag med mapp, pärm, biologibok OCH okänd soldat som jag dunsade ner på bänken framför två av de förskräckta niorna. Ungefär... ja, 6kilo böcker? Ungefär.

Jaja.

Chillebill dag idag, psykologin ägnades åt intervjuer, SLAMS och lite arbete. Sen fick Elena göra resten på hålet, meheh. På biologin såg jag inte mycket av Evas anteckningar på tavlan eftersom jag glömt glasögonen, så när lektionen var slut var jag yr av all ansträngning.

Ikväller ska jag över till Julia och försöka tvinga på henne lite grejer hon kan köpa från den där jävla katalogen. Sedan ska jag baka baguetter inför klassens brödförsäljning på Söndag. Så ska jag hitta citat och läsa ut Okänd Soldat.

Börjar nog med Okänd Soldat nu på en gång. Citat citat citat! ;P

PÖSS
Jag såg Greys till 22.00, läste 20 sidor i Okänd Soldat och övervägde sedan att slå på tvn igen.
Men, det gjorde jag inte. Istället vände jag mig om, kröp ner under täcket andades lugnt och somnade at once! Jag kommer inte ihåg något efter att jag lagt undan boken och släckt lampan. När jag vaknade imorse var jag halvtrött. Jag var nästan så pigg att jag tvingade mig själv att känna mig trött eftersom klockan trots allt bara var 6.
Att göra sig i ordning gick i räjserfart; jag duschade, torkade (samt plattade!) håret, åt en redig frukost (macka och te), klädde på mig och cyklade till bussen.

Tjoho.

Och det tar emot lite att säga detta, men jag sväljer väl min stolhet för den här gången och medger att Ja Carro, du hade rätt. Jag har sovit 7 timmar inatt och är skitpigg och mår rätt bra! Tänk bara då jag lärt mig somna redan vid 22.. wow. Heaven.

onsdag, december 02, 2009

Carro kommer bli så stolt.

Jag ska slå av datorn nu, förbereda inför imorgon och sedan bädda ner mig i sängen, slå på tvn, se Greys, läsa Okänd Soldat och sedan somna innan tolv! That's my goal..

Återstår att se hur det går.
Imorgon bara två lektioner. Tummen upp.
Då ska jag boka klipptid. Tummen upp.
Nu ska jag gå. Tummen upp.

Jag låg och vänta’ på John Blund
och efter blott efter en liten stund
så kom han ner från himmelen till mig
Och jag drömde att jag följde honom hem
upp bland molnen, iväg mot himmelen
Och där så visa' han mig
ett underverk som ingen annan sett
Ja där stod pärleporten, så stor och elegant.
Där stod Sankte Per och han prata med en tant
Och hon sa:
Ja har alltid vart så god och snäll,
Jag har druckit nattvardsvin men aldrig mer.
Jag har gjort ett barn men jag titta aldrig ner.
Nej ingen har förträngt begär som jag.
Så Sankte Per han sträckte fram armarna och sa

Han sa:
Välkommen hit min vän, välkommen hit till himmelen
Alla vägar har sitt pris, så välkommen till världens tråkigaste paradis!

Där inne var det ödsligt, tomt och trist
För där levde nästan bara Jesus Krist
och Jesus Krist va' särskilt inte många alls.
Och där satt Fader Gud med skägg så stort
Aldrig rakat sig, ja, de borde Gud ha gjort
Och Runar satt där bredvid Gud och dom ångrade sig så för sina bud
Jaaaa

Välkommen hit min vän, välkommen hit till himmelen
Alla vägar har sitt pris, så välkommen till världens tråkigaste paradis!

Och en trappa ner fanns synder, sex och sprit (sex och sprit)
Fast deras lagar förbjöd dem att gå dit
Så där satt dom nu och tugga sin oblat (men det är inget vidare faktiskt)
O dom lyssnade på en fest från källaren
Alla miljarder som kom till djävulen
Ja, där fanns plats för många fler
Så jag sa till John Blund, ta med mig ner

Så välkommen hit min vän, välkommen hit till djävulen
Alla vägar har sitt pris, så välkommen till världens coolaste paradis!

Och där inne var det fest med mat och vin
Ja där fanns alkohol och nikotin
(och amfetamin och nitroglycerin och gelatin och heroin och limousine och kokain och nils farin och violin och medecin och ren bensin)
Och inget var förbjudet enligt dom
Och några slog varandra och rökte hasch
Och några söp sin lever till en gulash
Ja, dom festade till blodet lyste rött
Men vad gör de när faktiskt alla redan dött?!
Jaa

Välkommen hit min vän, välkommen hit till djävulen
Alla vägar har sitt pris, så välkommen till världens tuffaste paradis!

Och jag bad John Blund ta med mig hem för nu hade jag sett nog
Och jag visste redan vart jag skulle hamna när jag dog
Så jag vaknade i min säng på morgonen
Och gick ut i luften på en promenad
Ut i naturen med en termos varm choklad

Och alla vet väl att detta bara var en dröm,
men om man går mot Ulf och Runars ström
och plötsligt tittar upp mot himmelen
då kan man höra dessa röster där, bland molnen
dom sjunger

Välkommen hit min vän, välkommen hit till himmelen
Alla vägar har sitt pris, så välkommen till världens tråkigaste paradis!

Ja, välkommen hit min vän, välkommen hit till himmelen
Alla vägar har sitt pris, välkommen till världens tråkigaste paradis!
Ja, välkommen till världens tråkigaste paradis!
Ja, välkommen till världens tråkigaste paradis!

så, nu sätter jag igång med Engelska analysen och försöker få så mycket som möjligt gjort på den....

tisdag, december 01, 2009

Nej, nu ska jag läsa Okänd Soldat och sen somna innan halv tolv.

Natti.

Lundelllllll

Jag ser ett leende hos en annan
Och jag saknar det hos dej
Och nåt går sönder, nånting brister i mej
Och jag vill skrika nej
Jag kan inte leka den här sorgliga leken längre
Vi går bara runt runt, du och jag
Och cirklarna blir allt trängre

Men jag vet
Och du vet det lika väl
Att det inte längre gäller
Om vi ska eller inte
Det är bara en fråga om när

Det är inte mycket som förvånar mej längre
men jag hade ändå hoppats på
Att vi efter alla dessa år
Skulle känna varann bättre än så
Men också du har svalt myten
Vet du vem du älskar då?
Hur jag har haft det, hur jag känner det idag
Är det nåt du inte vill förstå
Nu har jag gjort en finfin struktur till analysen. Nu är det bara skriva och lägga in citat. Sen är jag doneee. Skriver lite nu, resten hinns med imorgon.

Ikväll skall Okänd Soldat läsas ut.. I think.
Jippi!
Eva Rydberg är med i julkalendern. Jag ÄLSKAR Eva Rydberg! :D
Jag säljer inget längre, jag har stängt butiken
Jag gör mig inte arg på nån reklam
Tavlan är en fläck med färggrann ram
Jag ger upp, jag orkar inte bli besviken

Som du sa
Det är dags att dra

För vi faller, faller, faller

Jag lyssnar inte längre, jag stänger fönstret
Inget värt nåt, som inte inger hopp
Jag rusar inte längre erat lopp
Jag står kvar, ser ingen plats för mig i mönstret
Jag gömmer mig
Jag värjer mig
JAG MÅSTE JU KOLLA JULKALENDERN!

Suck. Det suger att jag måste sitta i bussen vareviga morgon då julkalendern går. Alla vet ju att det inte är samma sak att se den på kvällen. Nå nå, får väl nöja mig med radiokalendern, I guess..
Ååå vad jag får rysningar då jag hör Winnerbäcks järnvägsspår now days.
Liksom, introt till hela konserten och jag stod och lipade och kunde inte riktigt andas. Haha. Lol.


Jag måste göra nåt åt min layout. Men jag ids inte.
Det får la vara svartvitt då.
Jag är så helvetes förbannat less på attityden hos vissa människor.Hos fega människor. Fega människor som byter personlighet, åsikt och attityd beroende på umgänge.

Det är så jävla FEGT. Det visar bara på att ni inte kan stå på era egna ben, stå för den ni är eller ta hand om er själva. Och även om ni kanske är bättre än mig, snyggare än mig, har högre status än mig och är allmänt mycket mer mainstream än vad jag är, så är ni fortfarande helvetes fega.
Mm, te.
Mmm varma mackor med pesto.
Mmm, influensavaccin.

Okej, stryk det sista. Jag vaknade upp med en hejdundrandes huvudvärk och värk i kroppen imorse. Sedan under dagen har både huvud och kroppvärken sinat men jag har haft frossa, dvs gåshud ett flertal gånger under dagen. Har varit hängig och snuvig också.
Nåja, hellre detta än influensa i en vecka.

Nu ska jag dricka mer te och skriva engelskanalaysen!

Ciao