fredag, februari 29, 2008

Nougatbullar

Funderar på om jag ska orka traska upp på byn och köpa lite ingredienser så jag kan baka bullar. Mormors nougatbullar. Är det värt att ta en 40min promenad (båda vägarna) ?
Ska sitta här och överväga för/nack-delar med det hela. Det kostar ju pengar också.
Återkommer med resultatet senare, nu ska jag leta recept.

/amanda

Åldrig, virrig, elegant, smart, gammal man? - I ett ?!

Tommy säger att han vill ha Leonato lite mer "virrig". Jag förstår hans tanke bakom det och att det skulle bli en väldigt rolig karaktär, men jag vet inte om jag klarar av det. Det är en sån stor del av teatern då jag är arg, och hur är en virrig man förbannad? Jag har svårt att få bilden framför mig. Det är ju inte direkt som att jag är nån proffsskådespelare som kollar och läser in rollen och dess personlighet i 6månader innan premiär. Jag är amatör. Jag är väldigt mycket amatör. Det är pinsamt så amatörig jag är.
Men Tommy envisas iallafall med att jag ska spela virrig, (inte nu för att jag sagt åt honom att jag inte vill) Men jag tror inte jag vill. Det är svårt nog att få fram känslan av en gammal åldrig man. Och om jag är virrig, är jag då dum också? Och om jag nu är så virrig, hur kan jag samtidigt vara en elagant äldre man som älskar sina egna ord samt att diktera upp vackra ordföljder?

Okej, allting ÄR faktist möjligt, jag vet. Och jag ÄR ganska pessimistisk, jag vet. Men det är så grymt svårt och som det är nu hinner jag inte traska runt på byn för att hitta en gammal man att imitera, ta rörelser av.

Åh. Jag orkar inte.

Vad kommer hända med mitt liv?

Jag känner hur all min skriv-lust har försvunnit mer och mer under sista tiden. Inte ett enda blogg inlägg här på bloggen har blivit bra, tillochmed bloggen på lunar är bättre skriven, och då har jag inte ens varit seriös.
Mitt tänkande känns enformigt och alldeles för formellt, mina känslor kommer inte ut i orden, det blir inte bra. Jag skriver inte med hjärtat längre. Jag brinner inte då jag skriver, mest småpyser jag bara. Den där elden är svår att få tag i.
Det är nästan så att det är pinsamt att säga att jag vill bli jorunalist/krönikör, då bloggen är så dåligt skriven. Nej, jag trivs inte alls med sätter jag skriver på nu. Det är fel. Det är inte jag. Det är inte skrivet med hjärtat.

Faktum är att jag inte riktigt orkar. Jag vill skriva, jag känner hur jag har lusten (tolka inte fel nu) men inte orken. Ingenting blir som jag tänkt mig.
Jag brukar beskriva känslan med att mina tankar och känslor rusar ur skallen på mig och ner genom mina armar, fingertoppar och ut på tangenterna som sedan bildar de ord och känslor jag har inom mig, men det går inte så nu. Det är som att tankarna och känslorna är för svaga, att de har tappat gnistan, slocknar och dör längst vägen, vid armbågen ungefär.
Det går inte längre. Jag kan inte skriva.

Skallen är full av stress och oro, och mitt sätt att lugna ner mig är just att skriva, men det går lixom inte nu. Jag är så pass orolig, att jag sover dåligt om nätterna, jag klarar inte av att koppla av nångång och finner inte ro att sätta mig ner och skriva, förutom sent på kvällen men då är hjärnan så trött att den inte orkar.

Jag går på högvarv 24/7, och det är teater-projektets fel. Jag är så OROLIG. Jag är så stressad. Jag är less. Och det är inte kul längre.
På dagarna tänker jag, oroar mig.
På kvällarna planerar jag, funderar och försöker få ihop det; vem ska jag säga till att jag vill ha en käpp? - rekvisita eller kostym och mask? Vem säger jag till att vi behöver ett brev till första scenen? Rekvisitan? vem håller i rekvisitan? Vem ska jag ge pengar + komanco loggan till, och när ska jag hinna? Vars kommer de sälja biljetterna? Hinner pappa hem? Kan jag alla repliker? Är jag dålig? Vet alla vad dem har att göra? Kan alla ta ansvar? Hur ska det gå på premiären? Hur ska jag få min karaktär att föreställa virrig? Är min karaktär virrig? VILL JAG att min karaktär SKA vara virrig? Hur ska jag kunna spela ut att jag är gammal? Vem ska jag titta på? Hur ska jag se ut i ansiktet? VARFÖR kan jag inte överdriva?
Och
Hur blir det med fotbollen? ska jag fortsätta? ska jag sluta? Ska jag fortsätta ha en paus? Ska jag träna upp konditionen på eget sätt innan jag börjar om? Är det värt att sluta? Är det värt att lgäaa av? Kommer jag ångra mig? Blir jag någonsin så "bra" som jag var då jag va på topp? Kommer det att bli som förra året; tråkig, jag kände mig dålig, jobbigt? Kommer jag att kunna ta mig i kragen om jag slutar? Eller kommer jag sluta som en fet tjej med tjocka kinder och oräknerliga dubbelhakor?
och

Vad händer i sommar? Vad händer efter sommaren? Hur blir det att börja IB i Boden? Kommer jag lära känna nya människor? Kommer jag bli en tönt? Kommer mina klasskamrater vara normala? Kommer jag vara sämst? Kommer jag orka med ett liv vid sidan om skolan, eller kommer jag plugga så hårt att alla mina vänner försvinner? Kommer jag ta mig tid att ta det lugnt, eller kommer jag plugga så hårt att jag glömmer att ta hand om mig, så jag tillslut är ingenting? Kommer jag att klara av IB? Kommer jag tjorva till det och villja hoppa av?
Vad kommer hända i mitt liv?
Det är detta som snurrar runt i skallen på mig, hela tiden. På en gång. Det är lixom ett virrvarr av tankar som jag skulle behöva sortera i fack, sortera efter färg och form. Och SEDAN ta itu med dem en efter en, inte försöka med allt på en gång.
Det är bara så jävla rörigt.

"Ditt utgångsdatum har gått ut för länge sen!"
Haha.
- Nisti Sterk. (utan krumelur ovanför E:t.)

Jag har dansat polka med Nisti Sterk.


Var och såg Nisti Sterk (det ska vara en liten krumelur ovanför e:t som jag inte får till) idag med Karin på forum, den var grymt bra! Föreställningen hette "För sverige i tiden" (Ni vet, som det står på enkronorna. Det är citat av nån kung som sagt så)

Iallafullafall så var den fruktansvärt bra! Det var låångt i från fullsatt, men för att vara ärlig är Älvsbyborna inte så glada i teater, så länge det inte handlar om revyn. Det var nära att jag inte for, men Karin övertalade mig och det är jag så väldans mycket glad för!
Pjäsen innehöll en superB blandning av humor, allvarsamhet och pep-talk. Man fick följa Nistis resa från hennes hemland (kan det ha varit kurdistan..?) till Sverige. Man fick höra berättelser om uppväxten hos hennes farfar och flytten över till Sverige. Vi fick även höra om hur hon som 7:åring för första gången såg Nils Poppe och beundrades över hur han spelade teater med hjärtat. Hur hon kämpade för att komma in på scenskola, praktiserade på riksteatern och sen, tillslut blev uppringd av.. Blablabla Austen-nånting. Det var helt fantastiskt!
Dessutom fick Karin, jag och två till komma upp på scen och dansa polka. Fick även benämningen Andersson, så nu vet ni det!

Nåja, rekomenderar dock denna pjäsen starkt, den var grymt bra och man ville inte att den skulle sluta.

torsdag, februari 28, 2008

The Phantom of the opera

In sleep he sang to me,
in dreams he came
that voice witch's call to me
and speaks my name.
And do I dream again
cause now I find
the phantom of the opera is there,
inside my mind.

För dem som inte vet, är jag allmänt besatt av filmen Fantomen på Operan. Älskar låtarna sååå grymt mycket och gråter till filmen i princip varje gång. ;)

Känner för att skriva något.. men jag orkar inte .. tänka.

Alla älskar Björn Gustavson! ..


.. och det gör jag med!
Nu när stordatorn är tillbaka och youtube äntligen funkar kan man sitta och kolla på klipp från parlamentet/melodifestivalen, vilket Emma Gab och jag gjort idag.

Man blir verklien kär.

/amanda

onsdag, februari 27, 2008

Early in the morning .

Imorgon klockan åtta ska jag klippa mig. Klockan åtta alltså. På morgonen. På lovet. Jag ger helt enkelt bort en sovmorgon för mitt hår. Såhär i efterhand börjar valet kännas lite vemodigt.. Men jag hinner inte nästa vecka, och åtta var enda tiden i veckan. Bara att bita i det sura äpplet! Nåja, behöver ju inte gå upp så rysligt tidigt ändå, eftersom jag inte ska fixa håret ;) Bara att stiga upp och fara iväg. Blir kanske lat och köper något på konsum till frukost. Typ.. nötter ? ;)

Följde med mamma och skjutsa in pappa till Arlanda idag, han skulle till Sthlm. På vägen hem körde vi till Piteå för att hämta ut mammas nya glasögon (eftersom jag lyckades krascha hennes under handbromsen för ett par veckor sedan..) Vi åt middag i Småstaden på Café rödalyktan. Åt en Club Sandwich. Man fick chips till den. Och sallad. Jag åt chipsen, skippade salladen. Ojojoj.

--

Har äntligen fått tillbaka stordatorn nu, och nu lever den verkligen upp till sitt namn! Inte nog med att allt virus och allt annat (musik....) är borta, snubbarna på IT-byn har förstorat alla ikoner och skit, dvs allting är större. Texten jag skriver nu är flera ggr större, alla ikoner på hela internetsidan är större.
Och det är irriterande ><

/amanda

tisdag, februari 26, 2008

Amanda uppdaterar .

hade TP ett par timmar idag, var helt slut efter det. Huvudvärk och ont baki näsan. Kände mig lite febrig också, men det var nog bara hypokondri. La mig i sängen och såg Sju år i Tibet samt vilade upp mig rejält. Är piggare nu, men har fortfarande huvudvärk.
Iallafall, vi var inte mycket folk på teatern idag, så vi bestämde oss för att inte träna nå mer i veckan, eftersom alla ändå inte är där ger det ingenting att spela upp scener, man lär sig inget genom att spela mot någon som i vanliga fall inte är med. Citerar Ann; "Jag tänker inte offra tid från mitt Sportlov om mina motspelare inte gör det. De är grymt orättvist!"
Håller med, håller så jävla mkt med. Om inte motspelarna kommer kan man lika gärna träna hemma. Man lär sig ungefääär lika mkt.

Har inga planer nu under sportlovet, förutom torsdag. Då ska Karin och jag på teater, sen ska vi hem till mig och se Robin Hood 'Män i trikåer' (så jävla klockren!)

övrigt: Min födelsedag (4mars) firas utan pappa, eller bröder. Dessutom tillbringar jag hela eftermiddagen på forum med teaterprojektet. Hurra!Aja, sånt får man leva med ibland.

måndag, februari 25, 2008

Det är dags för förändringar. :)

Egentligen har jag ingenting att skriva, men efter att ha läst ett par av mina blogginlägg på lunar, kände jag att jag måste börja bli lite seriös igen. Tror blandannat att jag ska ändra utseendet på bloggen här, börjar bli lite less. Känner för något ljusare, vitt typ. Och ljusgrönt..eller orange..eller lila.
Vi får se, vet inte ens om det funkar här på pappas dåliga jobbardator. Återstår att se.
(i princip inget fungerar här så..) :P

Nu ska jag försöka ändra Layouten på denna bloggen.

ha de bra!
/amanda

söndag, februari 24, 2008

Photoshop-amatör

När jag vaknade imorse snöade det. Var faktist ett tag sedan det snöade såhär stora tunga snöflingor. Det är så vackert! Försökte ta lite kort med de syntes inte, var inte tillräckligt nära, tror jag. Iallafall bestämde jag mig för att nyttja den lilla tjocka stug-tv'n jag har i mitt rum nu, så jag såg en film. Det blev Edward Scissorhands, one of the best!
Johnny Depp är bra.

Sen idag blir det att vara nostalgisk med Emma och gå ut och leka i snön, haha. Vi har bestämt oss för att vara lite barnsliga minst en dag under sportlovet, precis som då man var liten. ^^

Har försökt förstå mig på Photoshop, och testat och lekt lite med effekter och sådant. (Har egentligen ingen aning om vad jag gjort) Ska se om det går att få upp resultatet här sen.

/amanda

Dream

Om jag hade huuur mkt pengar som helst, och fick göra vad jag ville i sommar, skulle jag göra en roadtrip genom Sverige;

Först buss till bror1 i Umeå,
sedan vidare till bror2 i Ö-vik,
och sedan vidare till pelikanen i Gbg!

Kruxet är dock att det är en bra bit mellan Övik och Gbg..

Ajja, det är kul att drömma iallafall! :D


- Till påsk kommer Pelikanen.
/amanda

Patrik Isaksson, - du är så jävla bäst.

Patrik Isaksson,
du är bäst.

<3

Amanda uppdaterar .

Har precis kommit hem från Revýn, är rätt så trött. Det tar på krafterna att sitta och se på teater i två timmar. Iallafall kom insikiten till mig (än en gång) att jag ska göra precis det dem gör; stå på scen och synas skitbra! Jag ska prata inför kanske fullsatt salong och spela ut. Människor kommer faktist titta på mig, se allt jag gör och lyssna på allt jag säger. Vissa gånger kommer publiken vara helt koncentrerad på mig och det jag har att säga. Uuh.

Egentligen borde jag städa mitt rum nu, men jag orkar verkligen inte. Kommer dock ångra det ikväll då jag ska lägga mig för då kommer städ-ångesten (som jag kallar den) oftast vid halv elva - elva tiden. Då kan jag huxflux börja städa som en annan galning, värsta pedanten. Jag vet inte vad ni tycker men enligt mig så är det inte normalt.

Flyg i vind!
/amanda

lördag, februari 23, 2008

Amanda uppdaterar .

Nu ska jag berätta vad som är aktuellt för tillfället, i mitt liv;

Mesta dels jobbar jag med teaterprojektet, från klockan tre till sju ungefär. Måndagar från ett till sju. Att det är lov spelar ingen roll, det blir teater iallafall, klockan tolv på måndag har vi ett genomdrag och sedan ska vi se vilka akter/scener som behövs tränas på, och utifrån det ser vi hur mkt det blir resten av veckan.

Det är dags för snöskulpturering också, måndagen efter lovet är vi en hel dag ute på lomtjärn och snöskulpturerar. Vi gjorde skisserna i lera idag, och våran vart faktist rätt så bra. Lyckas vi med den i snön kommer den nog bli heelt magnifique!

Det är inte så mkt annat på skolan för tillfället, Nationella är väl ganska aktuellt men vi har inget veckorna före påsk, så det är lungt.

Sen kommer då Påsken, då blir det först Arjeplog över påskhelgen, då kommer Linus Emil och Emils nya fjälla Alexandra hem, och följer även de med till Fjälls :) Sen på Tisdagen kommer Götebors-Fian! (aka Pelikanen) vet inte hur länge hon stannar, men vi ska nog iallafall hinna med en tripp till storforsen tänkte jag, har aldrig varit där under vintern men det bör nog vara ganska tufft. Rätt så mkt att fota på, iaf. :D

Efter påsk blir det ett par väääldigt intensiva veckor på skolan, enligt lärarna. Ska även försöka höja mig i ett par ämnen nämligen; SO; samhälls,religion Bild, NO, Matte. Och försöka hålla kvar i mvg'na, förståss!

Sedan i Maj ska Emma och jag en tripp till stockholm, en weekend. (Fast det blir onsdag - fredag) Då blir de grönan en dag och shopping den andra! :D

Sen efter det är det plugg, plugg, plugg tills skolan slutar och sommarlovet börjar. Kanske blir det en tripp till Gbg då?
Åsså ska jag försöka jobba och spara pengar.

Och fortsätter jag med fotbollen blir det även Darle-Carlia. Yeye ^^ :D

Okej, det är väl det aktuella.

/amanda

Amanda uppdaterar .

Eh.

Förlåt Fia om jag lyckades surra 24/7 och sedan verkade villja ge telefonen till min mor alldeles för fort, men min hjärna går på högvarv då jag är nervös och jag surrar mer än vad jag själv förstår.
Förlåt om jag verkade virrig x)

Iallafall är det bestämt nu och Fian kommer till påsk! Hurra ! :D

Amanda uppdaterar .

NU har jag och Pelikanen pratat med varrandra, och jag tror jag lyckades säga "Arlanda" när jag menade "Kallax" .... xP Det är sånt man lyckas med då man är nervös.

Dessutom tror jag att ja pratat fortare än vad jag tänkte .. ujujuj, så spännande det var!

onsdag, februari 20, 2008

Amanda uppdaterar .

Nu är all min älskade musik borta, eftersom stordatorn är hos farbror doktorn och botar sitt allvarliga ... problem, så måste de installera om den, vilket innebär att; alla de saker jag inte lagt över på USB minnen försvinner forever and ever och jag har ingen chans att få tillbaka det (om nu inte någon kan ge dem till mig, vilket jag tvekar över) så ALL min älskade underbara musik is all gone.

Nu är det 2,5 veckor kvar till teaterpremiären och nästa vecka är det lov, så det blir nog inte så mkt teatertränande på skolan då, så jag kommer inte slappna av, utan sitta hela lovet 24/7 och plugga repliker.

Argh.

Imorgon har vi bad första lektionen vilket betyder att jag inte behöver duscha på morgonen, så jag kan sova uuuut, typ till kvart över sju iallafall. Kanske inte verkar vara så mkt, men går man upp halv sju / tjugo i sju varje morgon är det ganska skönt att få sova ut lite. Yeye ^^


Repliken här nedanför säger jag då min dotter blivit anklagad för att vara en otrogen slinka, och jag tror på dem som anklagat henne. Och jag skämms, rätt mycket, som ni kanske märker.

"Varför?
Lev inte, DÖ!
För överlever du skammen, dödar jag dig ändå.
En tiggarunge hade varit bättre än dig,
för då hade jag kunnat säga att du inte var min!

.. Men hon var min, som jag höll av, jag tillbad
och hon var min, som jag var stolt att ha, ja,
hon var mera min än jag var själv.
- hon var mitt allt."

Det är en av mina repliker.

Älska sista stycket, så himla fint.
<3


21,5 av 25 på matteprovet på kapitlet Gymdgeometri. ( area, omkrets, skala, phytagoras sats, osv )
Flyg i vind!
/amanda

söndag, februari 17, 2008

teaterprojekt och påsklovs-planer.

Och just nu känns allting så jävla drygt och helgerna är heliga, för då får man verkligen ta det lungt. (Tills det kommer till att plugga läxor samt repliker)
Veckorna kryper fram och jag spenderar i princip all ledig tid på skolan nere i källarn där vi över inför teatern. Vi har bestämt låtar och börjat träna hela akter nu, så det känns att det börjar dra ihop sig. Veckan efter sportlovet (v.10) går vi in på forum och börjar träna där, hela veckan jobbar vi med tp då, inte en fot sätts på skolan. Hehe. Sedan, tisdag vecka 11 har vi första föreställningen på förmiddagen, då är det för Älvåkraeleverna tror jag. Sedan på kvällen är det för allmänheten, onsdag förmiddag är det för gymnasiet och sedan onsdagkväll för allmänheten.
Det är shiet så jobbigt nu, och jag är hypernervös. HUR i helafriden ska det gå? Ujujuj.

Idag ska jag plugga SO, (ekonomi, typ) träna repliker samt följa papsen till skogen för att hämta ved. Jag lovade dyrt och heligt att göra det, eftersom mamma pluggar på all sin lediga tid nuförtiden.
Grymt fint väder nu, borde ta med mig digitalkameran till stugan och knäppa lite kort, men batteriet är slut så he går inte. Borde ha laddat upp den för länge sen men det har man såklart vart duktig och glömt bort.

---

Snart är det påsk!
Vilket innebär;

Bröderna kommer hem (eller en iallfall)
Arjeplog och Galtis ! <3<3<3
Göteborgs-besök av Sofia (HURRA !!)
Guidtur i lilla Älvsbyn för Sofia (och den kommer få fort för här finns det inte mkt att se)

Iallafall, teaterpremiären och påsken är typ det enda som gör mig glad just nu. Annars suger typ allt, men det får de göra ibland.

Flyg i vind,
/amanda

Ett rörande uttryck för en äkta rörelse!
Inga ansikten är så rena och klara som de

som tvättats i tårar. Hur mycket vackrare är
det inte att gråta av glädje,
än att glädjas åt gråt ?

-klura på den ni, det är en av mina repliker. ;)

tisdag, februari 12, 2008

länk

Såg att länken jag gjort till Pelikanen är lite fel; www.fantasibrist13.blogspot.com är det rätta, om jag inte har helt fel ;)

Vi har 3 veckor effektiv tid kvar av TP nu, shiet. Jag kan verkligen inte alla replikerna, det känns liksom; Hur i helvete ska jag klara detta ? Antar att det bara är att plugga på hemma, dock inte ikväll, jobbade över till sju och kom hem kvart i åtta då mamma och jag tog oss en promenad.

Som ni kanske märker försöker jag ändra min annars så negativa attityd till något bättre och mer positivt. Får se hur lång tid det tar innan de barkar totally.

Vi har haft alla NP i svenska nu, gjorde bort C och D delen Tisdag/Torsdag.
På uppsattsen valde jag temat "Val som berör" man skulle skriva och berätta om ett val man gjort som sedan berört/gett konsekvenser, i en novell till en ungdomstidning. Jag började med att skriva om då jag valde att ta en paus med fotbollen, men sedan insåg jag vilken jävligt dålig story det var, så jag skrövlade ihop pappret till en liten boll, suckade, tog händerna för ögonen och kände paniken stiga. Tillslut tänkte jag hårt och strängt till mig själv "Nu får du fan ta och ge dig Amanda, Skärp dig!!!" och det funkade, för jag fick ihop 8 sidor bredlinjerat . Yeyye.
Skrev om val jag gjort när det gäller vem jag är och hur det påverkat kompisar i min omgivning, jag vart ganska nöjd då jag kämpade ihop det på 1½ timme.
Funderade även på en rubrik som hade något med plastikoperationer att göra, och att dra liknelse mellan The Sims 2 (då man kan designa ihop sin egen gubbe till utseendet) och dagens plastikoperationer då man i princip kan välja hur ens ansiktsdrag ska se ut.
(ingen får dock sno den idén och skriva något om det, för de ska jag göra. Kommer kanske så småningom ett inlägg om just det. Iallafall, jag har patent på den idén, typ)

Nu ska jag gå och träna repliker i smyg.. känner mig taggad ikväll!

hade och må gott!
Flyg i vind,
/amanda

tisdag, februari 05, 2008

Och alla är lika då ingen är perfekt.

Sveriges folkkäraste artist Carola kör för fort och ger poliserna signerade idol-bilder, hon uttalar sig i media att 'Homosexualitet är en sjukdom' och tar sedan tillbaka det strax innan Eurovision song contest går av stapeln. Samtidigt påstår hon stort och heligt att hon är troende, men i detta sammanhang får det mig att tveka. Handlar inte kristendomen om att acceptera alla, stora som små, homosexuella som hetero ? Är det inte det man vill få folk att relatera kristendomen till?

Själv har jag börjat tvivla. Jag vet inte om jag tror längre, även om jag med handen på hjärtat kan erkänna att jag var påväg in i kristendomen och påväg till en konfirmation. Jag har absolut ingenting emot krista, absolut inte. Men jag tror inte heller att de är renare och bättre människor. Jag tror inte att en kristen är mer pålitlig, oskuldsfull eller ansvarstagande. Jag menar inte att dem bör vara det; men jag tycker att så många ger sken av att kristna människor är så mycket bättre, och jag tycker inte att det ska vara så.
En ungdom som är troende kan supa, knarka och förstöra likväl som den kan gå till kyrkan varje söndag och vara oskuldsfull som en mö.

Jag syftar inte på att de kristna själv övervärderar sig och nedvärderar icke troende, utan att vi som inte tror verkar anse att kristna är finare än vi själva, vilket gör att många nedvärderar sig själva. Iofs så är detta också individuellt, men det var bara en tanke, och jag hoppas att ni fattar vad jag menar.

Phil Collins - Do you remember

We never talked about it
But I hear the blame was mine
Id call you up to say Im sorry
But I wouldnt want to waste your time
cos I love you, but I cant take any more
Theres a look I cant describe in your eyes
Yes we could try, like we tried before
When you kept on telling me those lies
Do you remember...?
There seemed no way to make upcos it seemed your mind was set
And the way you looked it told me
Its a look I know Ill never forget
You couldve come over to my side
You couldve let me know
You couldve tried to see the distance between us
But it seemed too far for you to go.
Do you remember...?
Through all of my life
In spite of all the pain
You know people are funny sometimescos they just cant wait
To get hurt again
Do you remember...?
There are things we wont recall
Feelings well never find
Its taken so long to see it
Cos we never seemed to have the time
There was always something more important to do
More important to say
But I love you wasnt one of those things
And now its too late
Do you remember...?

Ånej. | Once again, back again.

Åh, nu är jag sådär jävla less igen, på allt.
Allt.

Hur fan i helvets jävla helvete kommer jag klara av teaterprojektet?
Jag jobbar över varenda dag, känns det som, eftersom jag verkar vara med i varena jävla akt och scen. HUR I HELVETE ska jag klara av mina repliker?
Gud, om jag bara hade någon att dela rollen med.
Jag kommer inte ha någon fritid fram till vecka 11, typ. Hurray för det.
Uschuschusch.


*

Hade föresten första delen av NP (Nationella Prov) i svenskan idag på morgon. Gansak frät egentligen att alla andra nior i Sverige också hade det. Man var ju inte ensam, lixom.
Iallafall var jag så nervös att jag hade totalt hjärnsläpp första två frågorna som egentligen var bajslätta, samtidigt som jag mådde lite smått illa och bara ville därifrån. Jag prejade i mig min clementin och sedan var allt mycket bättre, men jag var sjukt nervös ändå.

På torsdag blir det NP 2h och 40minuter på morgonen, då ska vi skriva uppsats! hurra.
Jag ska ha med mig godis då, mycket godis.


/amanda

måndag, februari 04, 2008

Happy faces .

Okej, ärligt och uppriktigt; det blir bättre nu. Har faktist varit glad 24/7 nu i helgen, den där äckel känslan är liksom borta. Mkt bättre. :)
Förmodligen var jag väl, utpumpad på energi eller nåt, men två 20minuters promenader igår och två idag verkar ha gjort under. Yeye!

Har pluggat repliker idag, så nu kan ja de flesta i akt ett scen ett. (1:1)

Snart är det påsk! :D^^

/amanda


Eyes,
and so far away.